9 Ocak’ta İstanbul’da gerçekleşen Zoho MeetUp etkinliği rekor katılımla, Zoho Türkiye kullanıcı grubunun hızla büyüdüğünü gösterdi. 80 kişinin üzerinde katılımın sağlandığı etkinlik, aynı zamanda içeride güzel ve güçlü bir network-community olduğunu gösterdi.

Zoho MeetUp

İlk olarak 2018’in Mart ayında gerçekleştirilen Zoho MeetUp etkinliğine Zoho Global Takımı da katılım göstermiş ve Zoho CRM’e giriş seviyesinde eğitimlere başlanmıştı.

Zoho MeetUp

Haziran ayında gerçekleştirilen Zoho MeetUp etkinliğinin gündem maddeleri ise; Zoho CRM, KVKK, GDPR ve dönemin güncel gelişmeleri olmuştu.

Zoho MeetUp

Ücretsiz etkinlik konusunda istikrarlı ve son etkinliği ile birlikte en başarılılardan biri olan Cloudyflex-Zoho MeetUp Ocak 2019 etkinliğine dair detaylar ise şöyle;

2018 Yılında Zoho’nun Öne Çıkan Güncellemeleri

Etkinlik 2018’in kısa bir değerlendirmesi ile açıldı. Bu değerlendirmede ilk madde, Zoho ürün ailesinin son üyesi;Zoho Backstage ve Cloudyflex’in Backstage portalıydı. Ardından Zoho uygulamalarına gelen yeni özellikler, CRM Plus paketinin yenilenişi ve Zoho One paketinin daha esnek bir fiyatlamaya sahip oluşundan bahsedildi.

İnovasyonu merkeze yerleştiren Zoho, her yıl olduğu gibi 2018 yılında da birçok yeniliğe imza attı. Bu yenilikler içerisinde dikkat çekenlerden biri olan Zoho Store’un erken erişime açıldığı etkinlik sırasında duyuruldu. 2018 yılında Zoho’nun öne çıkan güncellemelerine dair daha detaylı bilgi almak isterseniz blog yazımızı inceleyebilirsiniz.

Zoho ile Başaranlar

CRM eğitimi söz konusu olduğunda Türkiye’de akla gelen ilk isimlerden biri olmayı başaran Cloudyflex’in son etkinliği; ‘Zoho CRM Tips & Tricks – Zoho CRM’i verimli kullanabilmeniz için canlı eğitim’ ile başladı. Ardından Zoho ürünlerini kullanarak, başarılarını artıran firmalar ve çözüm ortaklarının başarı hikayeleri ile devam etti. Etkinlikte; Alotech -CTO / Kurucu Ortak- İdris Avcı, İstanbul Business School –Eğitim Tasarımcısı ve İş Geliştirme Danışmanı -Tülay Korkmaz, Monitera –Yönetici Ortak-Metin Kahraman ve Bahadır Bilgi Teknolojileri– Yönetim Sistemleri Mimarı-Süha Esin, Zoho deneyimlerini paylaştı.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen etkinliğin belki de en can alıcı noktalarından biri; ‘Sizin Seçtiklerimiz’ bölümü oldu. Bir önceki etkinlikte tanıtılması istenilen programlara dair yapılan anket sonucunda, Zoho Campaigns, Zoho Social ve Zoho SalesIQ uygulamaları tanıtıldı.

Her geçen etkinlikte katılımın ve paylaşımın arttığı Zoho MeetUp etkinliklerine katılım sağlamak ve bu güçlü topluluğun bir parçası olmak istiyorsanız, yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz; https://bit.ly/2RRhFgk