Türkiye’nin 3 büyük futbol kulübü Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor eFinans tan hizmet alıyor.

efinans

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor eFinans ile anlaştı.

Borsada halka arz edilmiş konumda olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri, kurum içerisindeki süreçlerini yönettikleri ERP yazılımları ile entegre yapıda çalışabilen eFinans ile özel entegratörlük için anlaşma sağladı.

ERP yazılımları ile entegrasyon

e-Fatura, e-Defter ve e-Arşiv gibi devlet tarafından zorunlu hale gelen uygulamalarda, kapsama giren mükellef firmaların kullandıkları ERP yazılımları ile entegrasyon, e-Dönüşüm firmalarının tercih edilme oranını doğrudan etkileyen en önemli faktörlerin başında geliyor.

eFinans 100’ün üzerinde ERP ve diğer kurumsal çözümler ile kolayca entegre olabilme özelliği sayesinde müşteri sayısında kısa zamanda büyük bir ivme yakaladı. Türkiye’nin bir çok büyük kuruluşun özel entegratörlüğünü yapan eFinans, spor sektöründe de büyüklerin tercihi oldu.

eFinans Mobil Uygulaması ile, diğer entegratör firmaların 1 adım önüne geçerek, firmaların e-Faturalarının lokasyon bağımsız olarak görüntüleyebilmesine ve takibine olanak sağlıyor.

eFinans Billentis Raporunda

efinans

Küresel e-Fatura başvuru kaynağı olan Billentis Raporu’nun 2014 yayınından sonra Billentis 2015 Raporu’nda da yerini alan eFinans, EESPA’nın (European E-Invoicing Service Providers Association) tek Türk üyesidir. eFinans müşterilerine, e-Fatura entegrasyonu, e-Fatura özel servis sağlayıcılığı, e-Fatura arşivlemesi, e-Defter uygulaması, e-Arşiv uygulaması, KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) ve e-Ticaret portalı üzerinden bankacılık hizmetleri için çevrimiçi uygulama çözümleri sunmaktadır. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın getireceği yeni uygulamalar kapsamında, e-İrsaliye ve benzeri hizmetleri de portföyüne eklemeyi planlamaktadır.