IC Holding’in SAP Türkiye iş birliğiyle başlattığı 13. SAP Genç Profesyoneller Programı, 26 Ağustos’ta başladı. Ülkenin önde gelen kurumlarına SAP danışmanlık hizmeti sunacak uzmanları yetiştirmeyi amaçlayan bu iki aylık ücretsiz eğitim programı, yeni mezun gençlerin teknoloji alanında gelişimini desteklemeye yönelik olarak hayata geçirildi.

Yarım asrı aşkın süredir inşaat, enerji, turizm ve altyapı sektörlerinde faaliyet gösteren IC Holding, SAP’nin öncülüğünde başlattığı bu program ile, teknoloji alanında yetkin SAP danışmanları yetiştirmeyi hedefliyor. 2018 yılından bu yana Türkiye’de düzenlenen SAP Genç Profesyoneller Programı, IC Holding ortaklığında 30 katılımcıyı eğiterek SAP sertifikalarıyla mezun etmeye hazırlanıyor. Programa katılan öğrenciler arasında, İbrahim Çeçen Vakfı bursiyeri olan dört genç de bulunuyor.

Mezunlar İş Dünyasında Rekabet Gücüne Sahip Olacaklar

Günümüzde iş dünyasında kritik bir sorun haline gelen yetenek açığını kapatmayı hedefleyen SAP Genç Profesyoneller Programı, gençlere hem teknik beceriler hem de iletişim ve tasarım odaklı düşünme gibi kişisel yetenekler kazandırıyor. 18 Ekim’de sona erecek olan eğitim programı, gençlere SAP’nin S/4HANA gibi kurumsal çözümlerini sunarak üç farklı sertifika alma imkanı tanıyor. Bu sayede mezunlar, SAP danışmanı olarak iş dünyasına giriş yaparken rekabet avantajına sahip olacaklar.

SAP Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Erdem Şekeroğlu, açılışta yaptığı konuşmada, SAP Genç Profesyoneller Programı’nın Türkiye’deki ekosisteme ciddi katkılar sunduğunu belirtti. Şekeroğlu, “Bu eğitimden mezun olanlar, teknoloji alanında adeta bir altın bileziğe sahip oluyorlar,” diyerek programın sektördeki önemine vurgu yaptı.

Meta Başlık: SAP Genç Profesyoneller Programı ile Geleceğin Teknoloji Uzmanları Yetişiyor

Meta Açıklama: IC Holding ve SAP Türkiye ortaklığında gerçekleşen SAP Genç Profesyoneller Programı, yeni mezun gençlere teknoloji alanında uzmanlık kazandırıyor.

Shares: