ERP HABER Dergisi Kasım 2021 Sayısı Yayında!

ERPHABER-28

ERP HABER Dergisi Ekim 2021 Sayısını Görüntülemek için Tıklayın

Her geçen gün değişen müşteri beklentilerini karşılamak için teknoloji alanında birçok değişiklik yaşanıyor. Yazılım pazarının payı giderek büyürken, artan alternatifler arasından doğru seçimi yapabilmek daha da zorlaşıyor. ERP yazılımlarının özellikle son iki yılda bir zorunluluğa dönüşmesi ile birlikte işletmelerin yazılımdan beklentisi de değişti. Bu beklentilerin en önemlisi kuşkusuz esnek bir yazılım! İşletmeler iş süreçlerine en uyumlu çözümleri ararken, esnek yazılımlar çoğunlukla bu yarışın kazananı oluyor.

 

Bunun yanı sıra uzaktan ve hybrid çalışma modellerinin kalıcı olacağı yönündeki görüşler doğru gibi görünüyor. Herhangi bir kriz anında ya da genel bir çalışma modeli olarak tercih edilen uzaktan çalışma noktasında, işletmelere en çok fayda sağlayan yazılımlar bulut tabanlı sistemler oldu. Bu sebeple Mobil ERP oldukça büyük bir potansiyel taşıyor. Zamandan ve mekandan bağımsız olarak, erişim sağlayabileceğiniz Mobil ERP, bugünün dünyasında geçmişe nazaran çok daha önemli bir yapı sağlıyor.

 

Bu sayımızda, her sayımızda olduğu gibi en güncel haberleri, makaleleri ve röportajları sizler için derledik. Türkiye’de ERP endüstrisinin nabzını tutmaya devam edeceğimiz bir sonraki sayımızda görüşmek üzere!