ERPHABER-27

ERP HABER Dergisi Ekim 2021 Sayısı Yayında!

ERP HABER Ekim-2021

ERP HABER Dergisi Ekim 2021 Sayısını Görüntülemek için Tıklayın

Dünya değişirken beklentiler de beraberinde değişti. Gündelik yaşam alışkanlıklarımızın bir parçasına dönüşen teknoloji, her şeye bakış açımızı ve iş yapış biçimlerini kökten dönüştürdü. Bu dönüşümün merkezinde yer alan Y kuşağı, dijital yerliler olarak bugün C seviye yöneticileri oluşturan bir nesil. Dolayısıyla oldukça önemliler. ERP söz konusu olduğunda, Y kuşağının nelere dikkat ettiğini tahmin etmek zor olmasa da bu sayımızda bu konuyu mercek altına aldık.

 

Y kuşağı için hızın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Aslında bugün geldiğimiz noktada, her nesil için hız çok önemli. Fakat söz konusu Y kuşağı olduğunda ERP sisteminin her bir özelliği oldukça kritik önem taşıyor. Hız, kolay kullanım, bulut teknolojisi ve daha birçok şeyi göz önünde bulunduran Y kuşağını etkilemek istiyorsanız, bu sayımızda ipuçları bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra, ERP endüstrisine dair ülkemizdeki son gelişmeleri de keşfedebilir ve dijital dönüşüm yol haritanızı daha etkin biçimde oluşturabilirsiniz.

 

Her sayımızda bizlere katkıda bulunan katılımcılarımıza bir kez de buradan teşekkür etmek istiyoruz. Dergimizde yer almak ya da yer alan makaleler, haberler hakkında görüşlerinizi bildirmek için bizlere ulaşabilirsiniz!

 

Bir sonraki sayımızda görüşmek üzere!