ERP HABER Dergisi Haziran 2021 Sayısı Yayında!

ERP HABER Dergisi haziran 2021

ERP HABER Dergisi Haziran 2021 Sayısını Görüntülemek için Tıklayın

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte her geçen gün iş dünyasının rekabet koşulları da değişiyor. Bu rekabet koşullarında ayakta kalmaya çalışan işletmeler için artırılmış analitik oldukça büyük bir önem taşıyor. Verilerin anlattığı hikayeleri doğru şekilde anlayabilmek için birçok kolaylık sunan artırılmış analitik, makine öğrenimi ve yapay zekadan destek alıyor. Günümüzde, artırılmış analitiğin gücünü kullanan birçok firma, rekabet ortamında bir adım öne geçiyor. Eğer sizler de Artırılmış Analitik ile işletmenizdeki verilerin hikayesini doğru şekilde anlamak istiyorsanız, bu sayımız tam size göre!

Bu sayımızda aynı zamanda, ERP endüstrisine dair en güncel haber, makale ve röportajları da bulabilirsiniz. Özellikle geçtiğimiz yıl işletmeler için bir lüks olmaktan çıkarak, bir zorunluluğa dönüşen dijital dönüşüme dair ilk adımı henüz atmadıysanız ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, bu sayımızın sayfalarını çevirmeniz yeterli!

Her sayımızda bizlere katkıda bulunan katılımcılarımıza ve siz değerli okuyucularımıza bir kez daha buradan teşekkür etmek istiyorum. Birlikte büyüyen ERP HABER Dergisi topluluğuna katkıda bulunmak, görüşlerinizi bildirmek için bize ulaşmaktan çekinmeyin!

Bir sonraki sayıda görüşmek üzere…

Sponsorlu: SAP Business One’da 30 Gün Ücretsiz Deneme Sürümünün Keyfini Çıkarın!