NTT DATA Business Solutions, dijital dönüşüm dünyasının merakla beklenen etkinliği Transformation NOW! 2024 ile iş dünyasını 10 Ekim 2024 tarihinde İstanbul’da bir araya getiriyor. Bu yıl beşinci kez düzenlenen Transformation NOW! 2024, Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek ve “Ignite Tomorrow, Today” temasıyla dikkat çekecek.

Deneyimli Moderatörler ve İlham Verici Konuşmacılar

Transformation NOW! 2024, birbirinden değerli moderatörler ve konuşmacılarla dijital dönüşüme dair en güncel bilgileri katılımcılarla paylaşacak. Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, gazeteci Mirgün Cabas, uzman psikolog Pınar Sabancı, Serdar Turan ve içerik üreticisi Oğuzhan Uğur moderatörlük görevini üstlenecek. Ayrıca, finans dünyasının önde gelen ismi Özgür Demirtaş, Transformation NOW! 2024’te finansal teknolojiler üzerine önemli konuşmalar yapacak.

Transformation NOW! 2024: Dijital Dönüşüm Zirvesi 10 Ekim'de İstanbul'da

Dijital Dönüşümde Öne Çıkan Başlıklar

Transformation NOW! 2024, SAP çözümleri, bulut teknolojileri, yapay zekâ ve veri analitiği gibi konulara odaklanarak katılımcılara geleceğin dijital dönüşüm stratejilerini sunacak. Paneller ve atölye çalışmaları ile bu başlıklar derinlemesine işlenecek.

Networking ve İlham Verici Paylaşımlar

Etkinlik, katılımcıların iş dünyasındaki diğer profesyonellerle Transformation NOW! 2024 sırasında tanışma ve deneyim paylaşma fırsatı sunacak. Dijital dönüşüm alanında yapılan ilham verici konuşmalar, katılımcılar için yol gösterici olacak.

Transformation NOW! 2024, işletmelerin dijital geleceğini şekillendirmelerine yardımcı olacak, dijital dönüşümde fark yaratmak isteyen herkes için kaçırılmaması gereken bir etkinliktir.

Shares: