ERP HABER – 2002 yılından bu yana İzmir Ofisi ile Ege Bölgesindeki firmalara satış ve danışmanlık hizmetleri veren IAS, müşteri ve çalışanlarına daha teknolojik ve konforlu bir ortamda hizmet vermek için Bayraklı Sunucu Plaza’da bulunan yeni ofisine taşındı.

ias İzmir Ofisinden müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor

2012 yılı itibariyle İzmir’deki çalışan sayısını çözüm ortakları ile birlikte 25’e çıkartan IAS, 100′e yakın müşterisine bu ofisten hizmet vermeye devam ediyor. Yeni ofisle birlikte devreye alınan toplantı ve eğitim salonları sayesinde Ege Bölgesinde bulunan CANIAS ERP müşterileri, bundan böyle sertifikalı CANIAS eğitimlerini de İzmir ofiste alabilecekler.

Tarihi, sanayileşmesi, kültürü ve fuarlarıyla Ege Bölgesinin yapı taşlarından olan İzmir’de, 10 yıldır kendi ofisi ile hizmet veren IAS Türkiye bundan sonraki dönemde de ERP pazarının beklentilerini en üst düzeyde karşılamak için yatırım yapmaya devam edecektir.

IAS Türkiye hakkında:

IAS (Industrial Application Software), firmalara iş süreçlerini optimize etmeleri ve hızlandırmalarını sağlayan kurumsal yazılım çözümleri üretip, yazılımın danışmanlığını ve eğitim hizmetlerini vermek üzere 1989 yılında Almanya’da kurulmuştur.

Shares: