ERP HABER – 1989 yılında Almanya’da kurulan, halen Almanya, Türkiye ve Dubai’de kendi ofisleri ile birlikte pek çok ülkede bulunan çözüm ortaklarıyla CANIAS ERP’nin satış, danışmanlık ve geliştirme hizmetlerini yerine getiren IAS Türkiye (Industrial Application Software)’de yeni dönem!

Halen IAS Türkiye’nin Genel Müdürü olarak görev yapan Behiç Ferhatoğlu, mevcut görevlerinin yanı sıra 01.09.2012 itibariyle IAS Grup CEO (Chief Executive Officer) görevine getirilmiştir. Bu yeni pozisyon ile IAS Grup şirketlerinin global stratejisinin oluşturulması ve yönetilmesi görevi kendisine verilmiştir.

Ayrıca, halen IAS Genel Koordinatörü olarak görev yapan Mesut Öztürk, mevcut görevlerinin yanı sıra 01.09.2012 itibariyle IAS Grup CAE (Chief Audit Executive) görevine getirilmiştir. Bu yeni pozisyonda IAS Grup şirketlerinin tüm idari ve finansal politika ve uygulamalarının denetimi görevi kendisine verilmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan ve 2002’de IAS Türkiye Danışmanlık bölümünde göreve başlamış olan Ferhatoğlu, 2008’den bu yana IAS Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Öztürk, New York Institute of Technology’de yüksek lisansını tamamladıktan sonra 2007’de IAS bünyesinde çalışmaya başlamıştı.

Behiç Ferhatoğlu ve Mesut Öztürk yeni döneme ilişkin şu mesajları verdiler : “Her iki atama ile IAS’nin mevcut yapısını daha da güçlendirerek önümüzdeki dönemde daha esnek ve daha çevik bir şirket haline gelmeyi ve global pazarda sürdürülebilir bir büyüme için gerekli atılımları hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi hedefliyoruz.