ERP HABER – Canias ERP ‘ye ödül. 6 yıl önce, küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik yazılımlar arasında inovasyon ve mükemmelliği ödüllendirmek üzere, Alman online teknoloji yayını Initiative Mittelstand, yayıncı Huber Verlag für Neue Medien ve Alman Ekonomi Bakanlığı’nca ortaklaşa düzenlenen “The Innovation Award 2010′un bu yıl ki Baden-Württemberg Eyalet Şampiyonu CANIAS ERP oldu.

IAS Türkiye İçlerinde bilim adamları, uzmanlar ve gazetecilerde olan 60 kişilik jürinin, 2000′den fazla başvuru arasından CANIAS ERP’yi seçmiş olması göz önüne alındığında IAS için bu ödülün önemi daha da artmaktadır.

Web tabanlı ERP uygulamalarının öncüsü olan ve 2000 yılında java tabanlı CANIAS ERP’yi kullanıma sunan IAS esneklik, ölçeklenebilirlik ve çok yönlülük açısından rakiplerine göre benzersiz çözümler sunmak hedefiyle teknoloji ve inovasyon açısından kendisini sürekli geliştirmektedir.

IAS için bu ödül, azimli ve disiplinli çalışmanın bir sonucu ve aynı zamanda yeni teknoloji yatırımları ile Ar-Ge alanındaki inovasyonlarının devamlılığını sağlayan bir motivasyon unsuru olacaktır. Bu anlamda önümüzdeki aylarda piyasaya sunulacak olan yeni versiyon CANIAS ERP 603 ile gerek Almanya gerekse küresel pazar ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek adına çalışmalarına hızla devam etmektedir.