ERP HABER – Dünyanın 4. en rekabetçi ekonomisi olarak tanımlanan İsveç’te, Çalışılacak İyi Yer Enstitüsü  / Great Place to Work® Institute, tarafından gerçekleştirilen bir çalışmada, Kurumsal Yazılım firması IFS, “Çalışılacak En İyi Şirket” olarak seçildi.

1983 yılında kurulan IFS, bu başarıyı 27 yıllık köklü geçmişi, katılımcılığı, paylaşımı ve yenilikçiliği ön plana çıkaran kurumsal kültürü ile elde etti. Özellikle Teknoloji sektöründe dünya çapında kuruluşlara ev sahipliği yapan İsveç’te, toplam nüfusun yaklaşık yarısını oluşturan çalışan kesim, IFS’yi en gözde iş yeri olarak nitelendiriliyor.

IFS Uygulamaları markası ile değişik sektör ve boyutlardaki özel ya da kamu endüstri kuruluşlarına Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımları üreten IFS, bu alanda küresel liderliği elinde bulunduruyor ve dünya genelinde 54 ülkede 80 ofiste faaliyet gösteriyor. IFS’in sunduğu çözümler Otomotiv, Endüstriyel İmalat, Proses, İnşaat ve Taahhüt, Servis, Telekomünikasyon gibi farklı sektörlerin yanı sıra, Savunma ve Havacılık gibi stratejik önem arz eden endüstrilerde de başarı ile kullanılıyor. IFS, dünya çapında 600.000′ü aşkın özel sektör ve kamu kuruluşuna hizmet veriyor.

IFS Çalışanları, Dünya Vatandaşıdır

IFS, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de esnek ve kolay iş uygulamalarının yeni adı olarak kabul görüyor. Bundan altı yıl önce faaliyete geçen IFS Türkiye, bu süre içerisinde projelerle, ülkemizde sayıları 100’ü aşan müşterilerine yüzde 40’lara varan verim artışları sağlıyor.

Şirketin çalışanları için mükemmel bir gelişim ortamı sağladığını dile getiren IFS Türkiye Genel Müdür Yardımcısı, “IFS’in küresel yapılanmasında, dünyanın çeşitli bölgelerindeki ofislerde yer alan çalışanlar, başka ülkelerdeki ekip arkadaşlarıyla birlikte geliştirme ekipleri oluşturabiliyorlar. Bu ekipler, eldeki projeler doğrultusunda gerekli ürünlerin en hızlı şekilde tanımlanmasını, geliştirilmesini ve üretilmesini sağlıyor. Bugüne dek, Türkiye’den arkadaşlarımız da yurt dışında projelerde yer aldılar ve bir anlamda uzmanlığımızı ihraç etmiş oldular. IFS çalışanları, gerçek anlamda dünya vatandaşlarıdır” şeklinde konuştu.

Öztürk, 6 yıllık geçmişi ile Türk BT sektöründe görece olarak genç bir kurum olan IFS Türkiye’nin, başarıları ve çalışma ortamı ile pek çok profesyonelin ilgisini çektiğini de sözlerine ekledi ve şöyle konuştu: “Hizmet ve fayda sağladığımız müşterilerimizin sayısı arttıkça, ekibimiz de büyüyor. IFS’in kurum kültürünü biz de benimsiyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz kadar, sektörün deneyimli yeteneklerini bir araya getiren ekibimiz de bize güç katıyor.”