ERP HABER – IFS, ERICSSON ile Yaptığı Anlaşma Çerçevesince İsveçli Telekom Şirketinin Çözüm Sağlayıcısı Oldu.

IFS Ericsson'un Çözüm Sağlayıcısı OlduKüresel kurumsal uygulamalar şirketi olan Industrial and Financial Systems (IFS) , Ericsson ile bir çerçeve anlaşması imzaladığını duyurdu. Bu anlaşma kapsamında, Ericsson’ın İsveç’teki saha hizmetleri IFS ERP Uygulamaları ile yönetilecek. Sözleşmenin değeri ise 8,6 milyon SKr.

Hizmet sektörü, IFS’nin hedeflediği dikey pazar segmentlerinden biridir. Şirket müşterilerinin, sözleşmelerinin, makinelerinin ve ekipmanlarının tüm yaşam döngüsünü yöneten tam ve entegre iş çözümleri sunar.

IFS Uygulamaları ile şirketler; müşterileri, tedarikçileri ve alt yüklenicileri ile daha yakın bir iş birliği içine girerek iş süreçlerini destekleyebilir ve iyileştirebilir.

IFS Uygulamaları kaynak programlama ve optimizasyonu, SLA ve proje yönetimi dâhil çağrı ve vaka yönetimi, saha iş gücü için mobil çözümler, kurulu sistem yönetimi, yedek parça yönetimi, depo onarımı ve belge yönetimi işlevlerinin hepsini finans, tedarik, üretim ve İK ile entegre şekilde sunar.

Hizmet endüstrisindeki mevcut Industrial and Financial Systems müşterileri arasında Hertel, Debut Services, Niscayah, Sky, MITIE, SchultessMaschinen AG, John Deere, Dalkia, Anticimex, Eltel Networks, Infratek, Gilbarco Autotank ve Tomra bulunmaktadır.