ERP HABER – Gelen giden mailleri doğrudan ERP veritabanına kaydeden CubeMail Fonksiyonu, maillerin çalışanların bilgisayarında kaybolmasını önlüyor.

Geçtiğimiz yılın sonunda Workcube ERP 11.1 versiyonunu pazara sunan Workcube, yeni versiyonda ERP sistemine doğrudan entegre ettiği CubeMail modülü ile kurumsal emailing sistemini ERP içerisinde aktif hale getirdi.

CubeMail modülü Outlook’un tüm özelliklerine sahip olmanın yanı sıra Workcube müşterilerine hem görevlendirme hem şikayet ve başvuru yönetimi hem de müşteri yönetimi anlamında pek çok ek özellik sunan bir  emailing aracı. Exchange server ile %100 entegre çalışan CubeMail, kurum adına yapılan tüm yazışmaları doğrudan database’e kaydederek kaybolmasını önlüyor.

Müşteriler veya tedarikçiler ile yapılan pek çok yazışma ve iletişimin e-mailler üzerinden yönetildiğini ancak, çalışanın işten ayrılması veya kötü niyetli olarak bu mailleri sistemden silmesi gibi durumlarda ilişkide olduğunuz kişi ve kurumla olan geçmişinizin birden bire yok olduğunu söyleyen Workcube A.Ş. Başkan Yardımcısı Özlem Turhan, “CubeMail sayesinde tüm sistem kullanıcılarının, örneğin bir müşteri ile yaptığı yazışmalar gönderilen alanına ilgili müşteri adı seçildiği anda müşteri tarihçesine ve etkileşim sayfasına da otomatik kayıt atıyor. Aynı mail hem kullanıcının kendi mail box’ında hem de ilgili müşterinin history’sinde ayrı ayrı kaydedildiği için kullanıcı maili silse dahi kullanıcı bazlı kayıplar kesinlikle yaşanmıyor.” dedi.

Workcube ERP CubeMail entegrasyonu

CubeMail’in getirdiği bir özellik olarak Workcube ERP’de gelen veya  giden maillerden doğrudan iş kaydı, call center ve  müşteri hizmetleri etkileşim kaydı da yapılabiliyor. Bu kayıtlar yapıldığında sistem otomatik olarak ilgili maili iş kaydının veya müşteri başvuru kaydının detayına ekliyor.

“Bizim işimiz kurum içerisinde ve dışında oluşan tüm bilgiyi derleyip toplamak ve bunlardan anlamlı sonuçlar üretmek. Bu bağlamda iş dünyasında çok önemli bir yere sahip emaillerin ERP’nin içine %100 entegre hale gelmesi artık kaçınılmaz bir durumdu. Biz de email programlarının tüm fonksiyonlarının yanı sıra ERP ile entegre olmanın getirdiği pek çok nimeti müşterilerimize 11.1 versiyonumuzda sunuyoruz”, diyen Özlem Turhan, bir yandan kurumları düşünürken CubeMail fonksiyonunu kullanan son kullanıcıların özelinin korunması konusunda da pek çok aktif güvenlik tedbiri geliştirdiklerinin altını çizdi.