ERP HABER – Workcube ERP Semineri – ERP Kavramı Değişti!

e-iş kapsamlı Workcube ERP ile şirketler, kendilerini geleceğe daha kolay taşıyor.

Global bir dünyada iş yapmak, iş yapabilir hale gelebilmek için şirketlerin çalışanlarını, müşterilerini ve tedarikçiden servise kadar tüm iş ortaklarını yönetebilecekleri kurum vizyonunu bütünüyle destekleyen WEB Tabanlı yeni nesil ERP’ye ihtiyaçları var. Artık müşteri ile ilişki kurma, proje altında üretim yapma, iş gücü kaynağını etkin kullanma, fiziki varlıkları kontrol altında tutma, satış kanalını ve tedarikçi tabanını işe entegre etme yeteneklerinden yoksun bir ERP çözümü ile rekabete dahil olmak mümkün değil.

ERP şimdi ne anlama geliyor? Kurumsal kaynaklar sadece kapital ve iş gücüyle mi sınırlı? Customer centricity (müşteri odaklılık) ve Interoperability (işbirliği Yetenekleri) kavramları ERP’ye ne anlam katıyor? CRM, İnsan Kaynakları, Proje Yönetimi, Fiziki Varlık Yönetimi, B2B, B2C, Süreç Yönetimi, İş Zekası çözümleri ile %100 konsolidasyon ERP’yi nereye taşıdı? Neden uçtan uca bir çözüm seçmelisiniz? Web tabanlı teknolojilerin şirketlere getirdiği avantajlar neler?… Workcube teknolojisi ve ERP projelerinde sağladığı kolaylıklar size ne kazandıracak? Tüm bu soruların cevapları ve dahası…

Workcube ERP Semineri – ERP Kavramı Değişti!

Tarih: 1 Aralık 2010 – Çarşamba
Saat: 14.00
Yer: Workcube Seminer Salonu – Katip Salih Sokak No.24 Koşuyolu


PROGRAM:

14.00 – 14.30
Aydın Ersöz
ERP yazılımlarının geçirdiği değişim… Workcube’un ERP’ye getirdiği yeni bakış açısı.

14.30 – 14.45
Kahve arası

14.45 – 15.30
Emre Bircan
ERP projelerinde değişen beklentiler ve uçtan uca bütünlüklü yönetim.

15.30 – 16.30
Emre Bircan
Workcube Live Demo-Workshop

16.30 – 17.00
Soru – Cevap

Aydın Ersöz: 1971 doğumlu Aydın Ersöz, İTÜ Matematik Mühendisliği Bölümü mezunu. 1995 yılında Şişe Cam’da başladığı iş hayatına Meyer&Meyer firmasında İş Analisti ve proje lideri olarak devam etti. 2002 yılında başladığı Hedef Alliance Unichem’de İş Analisti ve proje lideri olarak görev yapan Ersöz, Actavis İlaçları A.Ş.’de Satış&Pazarlama Uzmanı olarak sürdüğü görevinden ayrılarak 2010 Ağustos ayında başladığı Workcube e-İş Sistemleri A.Ş.’de Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya devam ediyor.

Emre Bircan Hakkında: D.E.Ü. İşletme Fakültesi Mezunu Emre Bircan 2003 yılında Workcube uygulama danışmanı olarak Workcube bünyesine katıldı. 20’den fazla kurumsal değişim projesinde liderlik yaptı. Yönettiği projeler ile Perakende, Bilişim, Doğrudan Satış, Metal, Medikal, Mobilya, Güvenlik gibi sektörlerde  uzmanlık kazandı. 2006 yılında Projeler Koordinatörü oldu. Halen Workcube E-İş Sistemleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve iş Geliştirme Direktörü olarak iş geliştirme ve satış grubunun başındadır.