ERP HABER – “Eyüp Sabri Tuncer, Hayatı Tazeler” sloganıyla 88 yıldır kolonya sektörünün liderleri arasında yer alan Türkiye’nin ferahlık uzmanı Eyüp Sabri Tuncer, tüm operasyonlarını Workcube ERP ile yönetme kararı aldı!

Eyüp Sabri Tuncer, e-dönüşüm projesinde Workcube ERP, CRM, HR, Proje Yönetimi, B2B ve B2C fonksiyonlarının tümü kullanıma alınacak.

eyüp sabri tuncer workcube erp projesi başladı

Proje kapsamında ithalat ve ihracat işlemlerinden başlayarak tedarik zincirinin tamamlanmasına, ürün özelleştirmelerinden stok kontrolüne, faturalamadan bütçe planlamaya, anlaşma yönetiminden satış planlamaya, müşteri ilişkileri yönetiminden insan kaynaklarına tüm idari, operasyonel ve finansal süreçler Workcube ERP üzerinde yönetilmeye başlanacak. Ayrıca proje kapsamında bayilere açılacak B2B portal ve son kullanıcıya açılacak olan B2C e-Ticaret portal uygulaması da Workcube üzerinde hayata geçirilecek.

Tüm iş süreçleri tek bir platformda: Workcube ERP

Tüm iş süreçlerini tek bir platformda çözen bir yazılım ihtiyacında olduklarını, bu çözümü yerli bir yazılımda bulmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Eyüp Sabri Tuncer yönetimi, Workcube ERP ’nin web tabanlı mimariye sahip olmasının süreç yönetimi uygulamasının yazılımın tüm fonksiyonlarına uygulanabilmesinin ve tüm çalışan, müşteri ve tedarikçileri tek bir platformda toplayan bir eko sistem yaratmasının kendileri için çok önemli olduğunu, bu yapının iş sürekliliğindeki verimliliklerini son seviyeye çıkaracağını inandıklarını belirttiler.

Eyüp Sabri Tuncer hakkında:

Eyüp Sabri Tuncer, genç Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu 1923’den bu yana Türk koku tarihinin ana kahramanlarından olan limon kolonyalarının yanı sıra farklı esanslı kolonyalar, kolonyalı ıslak mendil, oda ve oto spreyleri ve esans temelli vücut bakım ürünleri kategorilerinde yaklaşık 100 farklı ürün çeşitiyle tüketiclere hizmet vermektedir.