ERP HABER – Monster Notebook, ERP projesini Workcube ERP ile gerçekleştiriyor. MONSTER®, yüksek performanslı, güçlü, her koşul altında sorunsuz çalışan “CANAVAR” gibi Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlarıyla tanınıyor. Monster® markasıyla bilgisayar dünyasında donanım konusunda üst seviye ürün ve hizmet sunan Fokus Bilgisayar, üretimden stok yönetimine, müşteri hizmetlerinden proje yönetimi ve B2B ve B2C sitelerine kadar tüm süreçlerini artık web tabanlı Workcube ERP ile yürütecek.

Workcube’ün dikey çözümlerinden bilişim sektörü için geliştirdiği Workcube IT ile yola çıkan Fokus Bilgisayar, proje kapsamında Workcube’ün ERP fonksiyonelliğinin yanı sıra CRM (Müşteri ilişkileri Yönetimi), Proje yönetimi, B2B ve B2C gibi uygulamalarını da süreçlerine aktaracak olan Fokus Bilgisayar’da projenin ilk fazında Teknik Servis Yönetimi implementasyonu start alacak. Projenin bu aşamasının implementasyonu sonrası Fokus Bilgisayar detaylı bir teknik servis kontrolü yapabilecek ve seri bazında takip sayesinde servis uygulanan ürüne ait en küçük parçaya kadar iş takibi yapılabilecek.

Firma yetkilileri sattıkları ürünü oluşturan parça sayısının çok olmasının, takip kalitesinin düşmesine ortam hazırladığını, bu nedenle müşteri memnuniyetinden ödün vermemek için ciddi zaman harcaması gerçekleştirdiklerini belirttiler. Workcube sayesinde minimum zaman harcamasıyla maksimum iş veriminin ortaya çıkacağına inandıkları için ERP yazılımı seçiminde Workcube’ü tercih ettiklerini belirttiler.

Projede ürün ve müşteri yönetimi ile birlikte uygulanan teknik servis sürecinden sonraki fazda, proje bazlı ithalat işlemleri, tekliflendirme, sipariş yönetimi, faturalama, finans, muhasebe başta olmak üzere Workcube Enterprise Business Portal çözümünün tüm modülleri kullanılıyor olacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bayi ve müşteri portalleri de dahil olmak üzere firma A’dan Z’ye tüm opeasyonlarını Workcube ERP ile yönetmeye başlayacak.

Fokus Bilgisayar Hakkında
2000 yılından bu yana bilişim dünyasında yer alan Fokus Bilgisayar, Monster® markasıyla yerel pazarda yaklaşık 5 yıldır dizüstünden en yüksek performansı bekleyen bilinçli bir kullanıcı profiline “OYUN, MİMARİ ve GRAFİK TASARIM, CAD/CAM, MOBILE SERVER vb.” uygulamalarda sorunsuz kullanılabilecek; uluslararası markalara göre oldukça ekonomik, daha iyi özellikte bileşenler içeren ve en yüksek performanslı Dizüstü Bilgisayarlar sunmaktadır.

Workcube ERP Hakkında
%100 Web Teknolojisine Sahip En Kapsamlı Kurumsal Bilgi Sistemi Workcube E-İş Sistemleri A.Ş. tarafından geliştirilen Workcube, tüm bilgi, kaynak ve iş süreçlerini tek bir merkezden, gerçek zamanlı, self-servis takip edilebilir hale getirir. Workcube tüm ERP, CRM, SCM (Tedarik Zinciri Yönetimi), İnsan Kaynakları Yönetimi, Proje yönetimi, Kurumsal Performans Yönetimi, Eğitim yönetimi fonksiyonlarını ve iletişim araçlarını kapsayan fonksiyonelliğe ve modülerliğe sahiptir.