ERP HABER – Teknik Alüminyum, Workcube IK kullanıyor. Avrupa’nın pek çok ülkesinde temsilciliği bulunan Teknik Alüminyum; IK, Intranet, Proje Yönetimi ve Eğitim Yönetimi süreçlerini Workcube ERP ile yönetecek.  1960 yılında Türkiye’nin ilk alüminyum levha üreticisi olarak faaliyete başlayan ve bugün 350′ye yakın çalışana sahip Teknik Alüminyum, 2010 yılında 42 bin tona yakın satışını, ülke içindeki satışlarının üretiminin %60′nı 35′i aşkın ülkeye ihracat olarak gerçekleştirmiş.

teknik aluminyum workcube ik insan kaynakları

Düz Rulo ve Şerit, Gofrajlı Rulo ve Şerit, Dökme Rulo, Düz ve Gofrajlı Levha, Çeta Levha üretimi ve satışı gerçekleştiren, Avrupa’nın pek çok ülkesinde temsilciliği bulunan Teknik Alüminyum; IK, Intranet, Proje Yönetimi ve Eğitim Yönetimi süreçlerini Workcube ile yönetecek.

İnsan Kaynakları süreçlerinin tasarlanmasıyla başlayacak olan projenin ilk fazında Workcube HR Modülü’nde yer alan Organizasyon Planlama, Rol Planlama, E-Profil, E-Hesap, PDKS, Özlük-Ücret, Bordrolama fonskiyonları, ikinci fazında ise İşe Alma, Kariyer Portal ve Performans Yönetimi uygulamaları hayata geçirilecek. Şirketin organizasyon şemasının oluşturulmasıyla başlayan yeni yönetim sürecinde İnsan kaynakları biriminin ilanları, kariyer sitelerinin oluşturulması ve yönetilmesine kadar olan tüm süreçler Workcube HR ile yönetilmeye başlayacak.
İnsan Kaynakları sürecine paralel olarak uygulamaya alınacak modüller ve fonksiyonları arasında Eğitim Yönetim Sistemi, Proje Yönetimi, Intranet fonksiyonlarından Self Servis İşlemler, İçerik Yönetimi – Literatür, Dijital Arşiv, Ajanda, Süreç Yönetimi ve Online Mesajlaşma yer alıyor. Intranet modülü ile birlikte kurum içi iletişimde bütünlük sağlanması ve çalışanlar arasında etkili bir iletişim oluşturulması amaçlanıyor. Firmanın sahip olduğu doc., xls., pdf., sfw, wav. ve diğer formatlardaki tüm dökümanların kayıt altına alınacağı Dijital Arşiv modülü ile doküman kaybı, geriye dönük evrak tarama ve dosyalarda evrak saklama dönemi sona erecek, ayrıca bu uygulama sayesinde firmada ciddi kağıt tasarrufu gerçekleşecek.

Workcube IK ile Eğitim yönetimi

Kurum içi eğitimlerin düzenlendiği, kayıt altına alındığı, takip edildiği ve eğitim duyularının yönetildiği Eğitim Yönetim Modülü tüm fonksiyonlarıyla aktif olarak kullanılmaya başlanacak.

Teknik Alüminyum Hakkında
Teknik Alüminyum 1960 yılında Türkiye’nin ilk alüminyum levha üreticisi olarak kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne dünya çapında itibar gören, kaliteli, güvenilir ürünleri ve farklılık yaratan hizmet anlayışı ile sektörünün saygın ve yenilikçi lideri olma arzusu ile çalışmalarını sürdürmektedir.

1978 yılında Avcılar Tesisi ile 2009 yılında Çorlu’da hizmete açılan Avrupa’nın en modern Alüminyum tesisi ile gücüne güç katan firma, kuruluş felsefesini gerçekleştirmeye ve istikrarlı büyümesini sürdürmeye emin adımlarla devam etmektedir. Bugün itibari ile Avrupa’nın birçok ülkesine ihracat yapmakta olan teknik Alüminyum, Türkiye’nin önde gelen Alüminyum Levha ve Rulo üreticisidir.

Workcube ERP Hakkında
%100 Web Teknolojisine Sahip En Kapsamlı Kurumsal Bilgi Sistemi Workcube E-İş Sistemleri A.Ş. tarafından geliştirilen Workcube, tüm bilgi, kaynak ve iş süreçlerini tek bir merkezden, gerçek zamanlı, self-servis takip edilebilir hale getirir. Workcube tüm ERP, CRM, SCM (Tedarik Zinciri Yönetimi), İnsan Kaynakları Yönetimi, Proje yönetimi, Kurumsal Performans Yönetimi, Eğitim yönetimi fonksiyonlarını ve iletişim araçlarını kapsayan fonksiyonelliğe ve modülerliğe sahiptir.