ERP HABER – onDemand çözümlerini pazara sunan Workcube ERP, yazılım ve donanımın birlikte yer aldığı iddialı bir paket ve iddialı fiyat ile işletmelere e-iş’e hızlı ve hesaplı geçiş imkanı veriyor.

Ayda sadece 990 USD bedel ile kiralanabilen paket içerisinde e-iş yazılımı olarak; ERP, CRM fonksiyonelliğini bir arada sunan Workcube Enterprise Edition Çözümü, bayi ve tedarikçi kanalını yönetmeyi sağlayan Workcube B2B Çözümü, Web sitesi yönetimi ve on-line satış imkanı veren Workcube B2C çözümü yer alıyor.

İşletmelerin pazarlama, üretim, satış, servis, finans, muhasebe, stok, proje yönetimi dahil tüm operasyonlarını merkezi olarak ve entegre biçimde yönetebildiği çözüme farklı coğrafyalardaki şubeler ve şirket çalışanları internet üzerinden erişerek işlerini yapabiliyorlar.

Donanım, İşletim Sistemi, Veri Tabanı ve Mail Sunucusu da Workcube ERP  içerisinde

Kullanıcıların sadece internet ve web browser aracılığıyla sistemi kullanmalarına imkan tanıyan “Workcube onDemand” paketi kurumsal yazılımları barındırmak ve kullanmak için ek olarak satın alınan donanım, işletim sistemi, veri tabanı yazılımları ve mail sunucusu için gereken ekstra harcamaları da ortadan kaldırıyor.

Co-location, yedekleme ve sınırsız trafik hizmetlerinin de yer aldığı paket, işletmeleri sunucu yönetimi, donanım, ağ kesintileri v.b. sorunlardan da kurtarmış oluyor.

Paket kapsamında 40 gün ücretsiz kullanıcı eğitimi alan işletmeler, kendilerine özel açılan sisteme sadece şifreleriyle erişerek fatura, cari işlemler, kampanya yönetimi, call center uygulamaları, online iletişim, video konferans gibi sayısız fonksiyonun yer aldığı çözümü hemen kullanmaya başlayabiliyorlar.

“Neredeyse tüm şirketler her bir satış çalışanı için bir araba kiralıyor. Bunun için ayda 800 ila 2000 YTL arasında bedel ödeyebiliyor. Workcube olarak bu kapsamda bir yazılım ve donanım paketi için belirlediğimiz aylık bedel neredeyse bir araba kiralama bedeline eş değerde. Böyle bir yazılımı kiraladığınızda sadece bir çalışanın değil şirketinizdeki tüm çalışanlarınızın kullanabileceği, bayilerinizi ve tedarikçilerinizi yönetebileceğiniz bir sisteme yatırım yapmış oluyorsunuz. Maliyetlerinizi kontrol altına alıp, verimliliğinizi, satışlarınızı ve karlılığınızı artırabiliyorsunuz” diyen Workcube e-İş Sistemleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Turhan, yazılım kiralama modelinin tüm dünyada hızla yayıldığına dikkat çekerek, özellikle kriz döneminde hem işlerini daha etkin yönetmek hem de maliyetlerini kontrol altına almak isteyen işletmelerin yazılıma para yatırmak yerine kiralamayı tercih ettiklerini dile getirdi. %100 Web tabanlı bir yazılım çözümü olarak, Türkiye’de bu yeni yazılım satış ve kullandırma tekniğine en hazır durumdaki yazılım çözümüyüz diyen Özlem Turhan, bordro, muhasebe, finans dahil tüm iş fonksiyonlarını on-line olarak kullanıma sunabildiklerinin altını çizdi.

Sunucu ve alt yapının imkan verdiği ölçüde kullanıcı sınırının bulunmadığı paket normal şartlar altında 30+ eş zamanlı çalışana hizmet edecek alt yapı sunuyor. Workcube ERP “Hepsi İçinde” Paketi kapsamında verilen telefon, e-mail, online kullanım desteği ve teknik destek ile, işletmelerin yazılımı %100 performansla kullanmaları da garanti altına alınıyor.