Kasım, 2009 tarihinde, imalat sektöründeki yöneticiler ve profesyoneller arasında bağımsız bir araştırma kuruluşu tarafından bu üreticilerin kurumsal kaynak planlama (ERP), kurumsal varlık yönetimi (EAM) ve diğer şirket çapında yazılım çözümleri içeren kurumsal yazılımlarından beklentilerini daha iyi anlamak için bir çalışma yapılmıştır. Bu çalışma aşağıdaki 3 alt maddenin üreticilere nasıl yardımcı olabileceği üzerinde odaklanmıştır:

1. Şirket içi iletişim, müşterilerle iletişim, partnerlerle iletişimi arttırmak için sosyal uygulamaların geliştirilmesi
2. “Yeşil” iş süreçleri kullanan kurumsal yazılımlar uygulayarak verimliliği arttırmak ve maliyetleri düşürmek
3. İşletme çalışanlarının yaşlanmasından dolayı işgücü yıpranan entelektüel sermayeyi yönetmek ve korumak için süreçler geliştirmek.

IFS

IFS’in hazırladığı bu white paperin orjinalini ücretsiz indirebilirsiniz.

White Paper indirmek için TIKLAYINIZ. 2010 IFS Advanced Manufacturing Software Trends Study
Orjinal Metin
2010 IFS Advanced Manufacturing Software Trends Study
In November, 2009, a study was conducted by a third party research organization among manufacturing executives and professionals to better understand how manufacturers anticipate enterprise software including enterprise resource planning (ERP), enterprise asset management (EAM) and other company-wide software solutions, can help them in these three under-researched areas.
1. Developing greater communications internally and with customers and partners through the use of social computing applications.
2. Improving productivity and reducing costs by implementing enterprise software that facilitates “green” business processes.
3. Establishing processes to manage and safeguard intellectual capital as businesses experience workforce attrition due to the aging of the population.