ERP HABER – Global kurumsal yazılım uygulamaları şirketi IFS, Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) segmentinde “Müşteri Değeri Artırma” ödülüne layık bulundu. Bu ödül ile IFS’nin müşteri değeri artırma ve eşsiz becerilere sahip standartlaşmış Kurumsal Varlık Yönetimi Çözümü bir kez daha takdire değer görülmüştür.  

Küresel bir büyüme danışmanlığı ve analiz şirketi olan Frost & Sullivan, IFS’nin müşteri merkezli yaklaşımını, bütünsel ürün tekliflerini ve bileşen bazlı dinamik yapısını IFS’nin küresel EAM pazarındaki başarılarının temel etmenleri olarak nitelendirmiştir.

Yoğun Varlık Gerektiren Endüstriler, Kurumsal Varlık Yönetimi Uygulaması Kullanıyor

Günümüzün yoğun varlık gerektiren endüstrileri gittikçe daha karmaşık hale gelmekte ve bu durum aksama sürelerini ve üretim kesintilerini en aza indirerek veri kalitesini güvence altına alan kurumsal varlık yönetimi çözümleri ihtiyacını doğurmaktadır. Bu ihtiyaç doğrultusunda IFS, tasarımdan yeniden işletime almaya kadar tüm varlık yaşam döngüsünü kapsayan bir EAM çözümü sunar. IFS’nin kullanıcı deneyimine odaklanması sayesinde sistem, aynı zamanda doğru veri girişini ve kullanıcı verimliliğini sağlayacak şekilde tasarlanmış kullanıcı dostu ve sezgisel bir arayüz ile donatılmıştır.

Frost & Sullivan’da Araştırma Analisti olan Vinay Pujari, “IFS, Kurumsal Varlık Yönetimi EAM çözümleriyle nihai kullanıcıların çalışma şeklini tamamen değiştiriyor. Müşterilerinin fabrika üretkenliğini artırırken varlık yaşam döngüsü maliyetlerinin en aza indirmesine yardımcı olarak dolayısıyla nihai kullanıcı deneyimini iyileştirerek ürünlerinin değerini açıkça ortaya koydu.” dedi.

IFS CEO’su Alastair Sorbie ise “Bu takdiri görmekten gerçekten çok mutluyuz. Sonuç olarak varlık yönetimi çözümleri, en başından beri IFS’nin vazgeçilmez bir parçası ve dünyaca ünlü birçok müşterimizin olduğu bir alanı olmuştur. Bu ödül, müşteri odaklılığını ürün yenilikçiği ile birleştiren anlayışımızın iyi yankı uyandırmaya devam ettiğinin yeni bir kanıtıdır.” dedi.

IFS ERP, kurumsal varlık yönetimi alanında tercih edilen bir yazılımdır ve bu iddiası endüstriyel üretim, havacılık ve savunma, otomotiv, enerji, kamu, hizmet sağlayıcılar, kimyasallar, kâğıt ve ambalaj, yiyecek ve içecek dâhil proses endüstrileri gibi yoğun varlık gerektiren endüstrilerdeki güçlü küresel varlığı ile kanıtlanmaktadır.

FROST & SULLIVAN HAKKINDA

Büyüme Danışmanlığı Şirketi olan Frost & Sullivan, müşterilerinin büyümelerini hızlandırmasını ve büyüme, yenilik ve liderlikte sınıflarının en iyisi olmasını sağlayan stratejiler sunar. Şirketlere, güçlü büyüme stratejilerinin üretimini, değerlendirmesini ve uygulanmasını sağlamak için disiplinli araştırmalar ve en iyi uygulama modelleri ile destek olur. Frost & Sullivan, altı kıtadaki 40′ı aşkın ofisinde global ölçekteki şirketlere hizmet vermektedir.