ERP HABER – IFS 360 scheduling ile mobil işgücü teknolojisi . IFS, Windows Azure bulut sistemlerinde işgücü optimizasyonu sağlayan bir araç seti olan IFS 360 Scheduling’i piyasaya sunuyor. Yeni uygulama seçeneği iş yükü artışlarını yönetebilmek için müşterilere hızlı uygulama ve esnek, talebe göre ölçek değiştirme gibi avantajlar sunuyor.

IFS 360 Scheduling kullanmanın sunduğu avantajlar

Windows Azure bulut sistemlerinde IFS 360 Scheduling kullanmanın sunduğu avantajlarından biri, hızlı uygulamanın müşterilere kaliteli üretim ortamını bir saatten kısa bir süre içinde tatbik etme olanağı sağlaması. Şirketler, sunucu ve yazılım hizmetleri için dış kaynak kullanarak, kuruluşlarına tam anlamıyla odaklanıp güvenilir ve zahmetsiz kullanımın keyfini çıkarabiliyor.

‘‘Müşterilerin büyük çoğunluğunun sürekli olarak gerçek zamanlı bilgi işlem gücü ve acil yanıt süreleri gibi zorlu zaman kısıtlamalarıyla karşı karşıya kaldığı düşünüldüğünde, hız ve güvenilirliğin çok önemli iki bileşen olduğu bir gerçektir.’’ Diye belirten IFS 360 Scheduling CEO’su Laurent Othacéhé konuyla ilgili ayrıca: “IFS 360 Scheduling uygulamasını Windows Azure sisteminde kullanılabilir hale getirerek, güvenilir, ölçeklenebilir, hızlı ve kolay uygulama sağlayan, sınıfının en iyisi zamanlama çözümünü sunuyoruz.” dedi.

Yeni bulut yapısı, IFS müşterilerinin seçeneklerini bulut tabanlı uygulamalarla genişletmesine olanak sağlayarak, IFS’in bulut bilgi işlem stratejisinde yeni bir aşama sunuyor.

IFS Baş Teknoloji Sorumlusu Dan Matthews konuyla ilgili olarak: “Bu yeni teklif, müşterinin tesisinde, dış kaynaklı olarak veya özel bulut sisteminde geri kalan IFS Uygulamalarını kullanıp kullanmadığından bağımsız olarak, bulut ve Hizmet Sağlayan Yazılım öğelerini bu tür bir çözüm modelinden faydalanan bir uygulamaya yönelik olarak nasıl geliştirebileceğimizin mükemmel bir örneğidir.’’ dedi.

IFS veri merkezlerini genişletmek yerine, Windows Azure üzerinde IFS 360 Scheduling bulut teklifini kullanmayı tercih etti. Bu strateji IFS’nin tanınmış son teknoloji ürünü standartlarına ve teknolojilerine olan bağlılığını bir kez daha kanıtlamakta ve son zamanlarda akıllı telefonlara yönelik IFS Dokunmatik Uygulamaları serileri tarafından kullanılan yenilikçi kurumsal çözümler için düşük maliyetli bir platform sağlamaktadır.

Windows Azure bulut üzerinde IFS 360 Scheduling

Microsoft Corp.’taki ISV ortakları genel müdürü Kim Akers konuyla ilgili şunları söyledi: “Windows Azure bulut sisteminde IFS 360 Scheduling kullanımı, bulut sisteminizin güvenilirlik, ölçeklenebilirlik ve kullanım kolaylığı bileşenlerinin kurumsal müşterilere avantaj sağlayacak şekilde geliştirilmesine yönelik mükemmel bir örnek teşkil etmektedir. Microsoft’un Windows Azure sistemine yaptığı yatırımları geliştiren IFS, müşteri gereksinimlerini yanıtlayabilmekte, yenilikçi, kurumsal açıdan önem taşıyan çözümleri hızlı şekilde piyasaya sunabilmektedir”

Not: Azure bulut sistemlerinde IFS 360 Scheduling kullanımına ilişkin videoya aşağıdaki linkten göz atılabilir.