ERP HABER – Workcube yenilenen internet sitesinde, tüm ziyaretçilere istedikleri an Workcube ERP Canlı Demo ’yu kullanma imkanı sunuyor.

%100 Web tabanlı mimariye sahip Workcube e-İş Çözümleri üreticisi Workcube A.Ş., tüm ilgililerin Workcube’e dokunmasına ve incelemesine izin verdiği Canlı Demo’yu kısa bir süre önce ziyaretçilerin kullanımına açtı. Sadece Web browserlarını kullanarak, tıpkı kurumsal sistemin bir kullanıcısı gibi www.workcube.com üzerinden ziyaretçilerin giriş yapmasına izin veren Workcube’un amacı binlerce kişinin Workcube’e dokunmasını sağlamak.

ERP, CRM, İK, Proje yönetimi gibi farklı başlıklar altındaki yazılımların fonksiyonelliğini tek bir çatı altında toplayan Workcube, demoya giriş yapmadan önce pozisyonunuza veya ilginize göre incelemek istediğiniz çözüm veya modülleri seçerek kendinize özel menü oluşturmanıza imkan veriyor. Demo kullanıcıları ayrıca Workcube ERP Canlı Demo’nun ara yüzününün rengini ve tasarım şeklini kendi zevklerine uygun olarak kişiselleştirebiliyorlar.

7/24 açık olan Live Demo’nun ziyaretçilere Workcube’u istedikleri gibi self-servis inceleme imkanı verdiğini söyleyen Workcube E-İş Sistemleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Turhan, “Kurumsal yazılım satın almak uzun zaman alan ve iyi inceleme yapılması gereken bir süreç. Workcube ERP Canlı Demo ile bu alanda araştırma yapan işletmelerin araştırma adımlarını bir üst seviyeye çıkarmış oluyoruz. Ziyaretçiler istedikleri gibi kayıt yapabiliyor, var olan kayıtlar üzerinden incelemelerini yürütüyor. Yazılımlar arasında karşılaştırma yapabiliyor. Mesai saatleri içerisinde Demo site üzerinde mutlaka bir Workcube Danışmanı da canlı kullanıcı olarak yer alıyor, ziyaretçileri izliyor, sorularına on-line olarak cevap verebiliyor.” dedi.

Workube ERP Canlı Demo ’yu açmadaki bir amaçlarının da kurumsal yazılım pazarında uçtan uca çözüm kavramının geldiği son noktayı gözler önüne sermek olduğunu belirten Özlem Turhan “Workcube olarak ERP pazarındaki çözümlerin yeni yeni edinmeye çalıştıkları konsolidasyon ve %100 web tabanlılık özelliklerini yıllar önce hayata geçirdik. Ürün kapsamı ve teknoloji olarak bugüne kadar pazarda üstlendiğimiz öncü rolü  canlı demomuz ile devam ettiriyoruz. Workcube demoya sadece müşteri adaylarımız değil, aynı pazarda faaliyet gösterdiğimiz yazılım üreticileri, proje şirketleri ve bilişim konusunda eğitim gören tüm üniversite öğrencileri de davetli.” dedi.