ERP HABER – IFS Türkiye, Birleşik Yazılım, Taşıt Araçları  Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ve Beyaz Eşya Yan Sanayiciler Derneği (BEYSAD) işbirliği, Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB) ve Makina İmalatçıları Birliği’nin (MİB) ve Oracle Türkiye’nin desteğiyle Otomotiv, Beyaz Eşya ve Kalıp Endüstrisinde teknolojinin takibi, yaygınlaştırılması, doğru uygulamalara yönlendirme ve ticari işbirlikleri sağlamak amacıyla Yan Sanayide Yenilikçi Uygulamalar Zirvesi 10 Haziran 2010 tarihinde İstanbul’da 09:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

İlki 12 Mart 2009 tarihinde 135 kişilik katılımla gerçekleşmişti. İlkinde olduğu gibi Zirve Ana Sponsoru Sağlam Metal, İletişim sponsorları Mavi İletişim, Subcon Turkey, e-imalat.com, TurkCadCam.Net, Kalıp Dünyası’nın katkılarıyla gerçekleşecek olan Kalıp Endüstrisi ve Yan Sanayi Zirvesine, başta TAYSAD, BEYSAD, UKUB, MİB üyeleri olmak üzere otomotiv ve beyaz eşya ana – yan sanayi firmaların temsilcileri, makina ve kalıp imalatçıları ve yerli yabancı işadamlarının da aralarında bulunduğu 250’nin üzerinde kişinin katılımı bekleniyor. Zirve katılımcıları etkinlik programına katılımları dışından ayrıca kurumsal tanıtım alanlarında, gün boyu firmalarının ürün ve hizmetleri hakkında bilgi alabilecekler.

Zirve katılımcıları ve konuşmacıları arasında, Celâl Kaya (Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği Başkanı), Bahadır Balkır (Beyaz Eşya Yan Sanayicileri Derneği Başkanı) , Şamil Özoğul  (Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği Başkanı), Yusuf Öksüzömer (Makine İmalatçıları Birliği) Mehmet Açıkgöz (Birleşik Yazılım Teknik Hizmetler Yöneticisi), Ergin Öztürk (IFS Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi), Lütfi Apillioğulları (Lean Production), Taner Aypak (Dönmez Debriyaj Fabrika Md.), Levent Çakmakçı (Lodos Teknik Ticaret Md.)  , Prof. Dr. Ali G. Göktan (OTAM), Abdullah Böyet (Akplas Fabrika Md.) Dr. Tarık Öğüt (Figes Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı) Emrah Tosun (Laspar Grup), Şevket Tüken (SKT A.Ş. Genel Md.), Dr. Ing. Christoph Escher (Dörrenberg Edelstahl GmbH Teknik Md.), Prof. Dr. Ercan Tezer (OSD Genel Sektreteri), Derviş Atakül (Volkswagen Satın Alma Dir.), Pınar Aran (Bolluca Çocuk Köyü), Sağlam Metal, IFS Türkiye, Birleşik Yazılım, Oracle Türkiye, Teknolojik Yazılımlar, Scrub Metal, Tam Çelik, Eroğlu Makina ve Atik Makine bulunuyor.

Yan Sanayide Yenilikçi Uygulamalar Zirvesi

Zirve’ye bireysel, kurumsal katılım (stand) ve zirve programı hakkında zirve düzenleme komitesinden bilgi alabilirsiniz.

M. Göker SARP (IFS Türkiye), [email protected],
Gökhan Samuk (Birleşik Yazılım), [email protected]
Özlem Gülşen (TAYSAD Genel Sekreteri), [email protected]
Ayşegül Koç (BEYSAD Genel Sekreteri), [email protected]

Genel katılım bedeli ; 100,00 TL (KDV dahil), Akademisyenler ve Doktora Öğrencileri; 50,00 TL (KDV dahil)Taysad, Beysad, UKUB ve MİB üyeleri; 80,00 TL (KDV dahil)

Zirve katılımcılarından elde edilecek gelir, zirve sırasında Bolluca Çocuk Köyüne bağışlanacaktır.