ERP HABER – IAS, 1989′dan bu yana pek çok Avrupa ülkesinde kullanılan kurumsal kaynak planlama yazılımı CANIAS ERP’nin üretilmesi ve birçok farklı sektöre uyarlanmasından edindiği 18 yıllık tecrübe ve bilgiyi IAS Business Academy bünyesinde katılımcılarla paylaşıyor.

IAS Business Academy; günümüz rekabet koşullarında ihtiyaç duyulan konular hakkında verilen seminer-sertifika programları ve ERP projelerinde görev alabilecek donanımda personel yetiştirmek üzere hazırlanmış uzmanlık programları ile geniş bir kitleyi hedef alıyor.Nitelikli iş gücü yaratmak ve şirketlere rekabet üstünlüğü sağlamak amaçları ile kurulan IAS Business Academy, IAS’nin yıllardır her ölçekte, birçok sektörden edindiği know how ile iş süreçleriyle ilgili konularda seminer ve sertifika programları sunuyor. Özellikle ERP proje sürecine başlayacak ya da başlamış olan firmaların proje ekiplerinde yer alabilecek yetkinlikte, ERP alanında bilgi sahibi ve nitelikli personel yetiştirilmesi de amaçlanan proje çerçevesinde katılımcılara istihdam imkânı da sağlanıyor.

IAS Businesss Academy ile ERP Eğitimleri

IAS Business Academy’de kendi dallarında uzman ve deneyimli eğitim kadrosu ile gerçek bir iş platformu oluşturduklarını ifade eden IAS Business Academy Koordinatörü Mesut Öztürk faaliyetleri ile ilgili şunları söyledi:

“Günümüzde bir çok şirket iş süreçlerini hızlandırmak, verimliliği artırmak ve rekabet üstünlüğü sağlamak için ERP çözümlerine yöneliyor. Ancak sorun tam da burada başlıyor. Çünkü ERP seçiminden daha önemli olan şey, bu yazılımı kullanacak ve organizasyonların gereksinimlerine göre özelleştirmeler yapabilecek nitelikli iş gücü ihtiyacı. Bugün ERP kullanan bir çok firmada karşılaşılan bu sorunun çözümü için IAS Business Academy’de salt kendi yazılımımızın modül eğitimleri değil, bunun yanı sıra, ERP iş süreçleri konsept eğitimlerini de vererek, ERP uzmanları yetiştirmeyi hedefliyoruz.”

IAS Business Academy eğitim programını ve eğitim salonlarına ait fotoğrafları www.iasbusinessacademy.com adresinden edinebilirsiniz.