ERP HABER – Kurumsal Kaynak Planlama – ERP – yazılımı CANIAS ERP’nin üreticisi IAS Group bünyesinde yer alan ve IAS’nin yazılım ürünlerinin geliştirilmesi ve Ar-Ge çalışmalarını yürüten IAS Yazılım Geliştirme Ltd. Şti. Genel Müdürlüğüne, 2002′den bu yana IAS Yazılım’da Araştırma ve Geliştirme Müdürü olarak görev yapan Hakan Özkara getirildi. IAS Yazılım’da bugüne kadar bu görevi yürüten Hakan Karabiber ise IAS Grup Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmalarına devam edecek.

IAS Grup’da geçen yıl Ağustos ayında yapılan atama ile IAS’nin Türkiye ve bölge ülkelerindeki satış ve danışmanlık ias yazılım hakan özkarafaaliyetlerinden sorumlu şirketinin başına Behiç Ferhatoğlu getirilmişti.

Bu yıl da IAS’nin yazılım geliştirme ve ar-ge faaliyetlerinden sorumlu olan şirketinin başına Hakan Özkara getirilerek, IAS Group organizasyonel yapısı daha da güçlendirilmiş oldu. 1999 yılında IAS Yazılım’da göreve başlayan ve 2002 yılından bu yana da Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü görevini üstlenerek başarılı çalışmalara imza atan Hakan Özkara, yeni görevi ile ilgili şunları söyledi:

“Kurumsal Kaynak Planlaması alanında Canias ERP adlı ürünüyle 19 ülke ve 11 dilde kullanılan ve konusunda 20 yıllık bir deneyime sahip olan IAS ailesinde, tüm dünyaya hizmet veren ve bugüne kadar büyük işlere imza atmış müthiş bir yazılım ekibinin başına getirilmiş olmak benim için büyük bir onurdur. Bundan sonraki dönemde de bu ekip ve deneyimden aldığımız güç ile tüm enerjimizi müşterilerimizi daha da fazla mutlu etmeye devam edecek bir Canias ERP için harcayacağız.”

Hakan Özkara’dan boşalan Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü görevine ise, bu bölümde Senior Ar-Ge Mühendisi olarak görev yapan Güneş Birmeç atandı. Güneş Birmeç 2001 yılından bu yana da IAS Yazılım’da Ar-Ge Departmanında görev yapıyordu.

IAS’nin kendine özgü yazılım geliştirme dili TROIA’nın ve kurumsal kaynak planlama ürünü CANIAS ERP’nin geliştirilmesi konularında faaliyet gösteren IAS Yazılım Geliştirme ve Servis Şirketi, tüm dünyaya Türkiye’den hizmet veriyor.