Lumenia’nın ev sahipliğini ve ERP News’ın medya sposnsorluğunu üstlendiği Milton Keynes’daki MK Dons Stadyumunda düzenlenen 7. ERP HEADtoHEAD katılımcılar ve satıcılar tarafından müthiş bir başarı olarak kabul edildi. Etkinlik İngiltere’nin önde gelen 12 satıcısı ve onların çözümlerini karşılaştırmak için 140 üst düzey yöneticiyi tek bir çatı altında buluşturdu.

HeadtoHead

Önde gelen bağımsız ERP danışmanları tarafından sağlanan ve iki gün süren etkinlikte Lumenia, 12 satıcı da sunumlarına katılmalarının neden iyi bir fikir olacağı konusunda katılımcıları ikna etmeye ve dört dakika içinde kendilerini tanıtmaya başladığında heyecan verici başa baş bir karşılaşma başladı. Daha sonrasında temsilciler Finans, Üretim, Tedarik, Satış Kotası ve Yüksek Hacimli Satış gibi iş süreçlerine ayrılan oturumlardan hangilerine katılacakların seçti.

Katılımcılar ayrıca Lumenia Danışmanlık tarafından ‘ERP’yi Başarılı Bir Şekilde Uygulamak – Alınan Dersler’ isimli etkileşimli satıcıdan bağımsız bir sunuma katılma fırsatının yanı sıra son kullanıcılarının ERP sistemini uygulama deneyimleri hakkındaki panelini de dinleme şansına erişti. Satıcılar çözümlerini daha derinlemesine tartışmak ve sorulara cevap vermek amacıyla fuar katında da hazır durumdaydı.

Etkinlik, “ERP HEADtoHEAD ™ ” En iyi Tanıtım -UK 2017″ ödülünün kazananının açıklanmasıyla sona erdi. Intact Yazılım tarafından tanıtılan Intact IQ %89,6’lık bir katılımcı memnuniyetiyle 2017 yılının kazananı oldu.

ERP HEADtoHEAD™ etkinliğine yönelik olarak hem satıcılardan hem de katılımcılardan gayet olumlu geri bildirimler aldık. Lumenia’nın genel müdürü Sean Jackson, “Her bir etkinlik daha da büyük ve iyi konuma geliyor ve bir sonraki etkinliği önce 2017 yılının Ekim ayında Dublin’de ardından 2018’in Mart ayında İngiltere’de gerçekleştirmeyi planlıyoruz.,” diye ekledi. Yıllar boyunca, katılımcılar bir dizi önde gelen üretici, dağıtımcı ve perakendecilerden oluştu. Katılımcılardan gelen yorumlar arasında şunlar da vardı:  “Vaktimi iyi bir şekilde geçirdiğim mükemmel bir etkinlik”; “Bütün ürünleri aynı anda karşılaştırmak için çok kullanışlı”.

Bir sonraki etkinlik Ekim 2017’de Dublin’dekine takiben Mart 2018’de İngiltere’de yapılacak. Daha fazla bilgi ve ön kayıt için etkinliğin web sitesini ziyaret edin www.erpheadtohead.com