aygün

Tıp endüstrisi alanında Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olan AYGÜN, dijital dönüşüm yolculuğunda CoreSys ile birlikte yürümeye karar verdi.

aygün

1988 yılında kurulan ve tıp endüstrisi alanında Türkiye’de lider isimlerden biri olan AYGÜN, Samsun Organize Sanayi Bölgesindeki tesislerinde Konteynır Sistemleri, Cerrahi Motor Sistemleri, Medikal Aydınlatma Sistemleri ve Tek Kullanımlık Medikal Sistemleri üretmeye devam ediyor. Özellikle son iki yılda gerekliliği çok daha net biçimde görülen dijital dönüşüm konusunda bir adım atmak için çalışmalara başlayan firma, birçok görüşmenin ardından CaniasERP’nin en doğru seçim olacağı kanaatine vardı.  AYGÜN, aralıksız olarak devam ettirdikleri Ar-Ge çalışmaları sonucunda, artan kapasitesini en doğru teknoloji ile destekleme kararı aldı. Uluslararası standartta imal edilen ürünlerle yüksek rekabet gücüne sahip olan AYGÜN, 15 kullanıcı ile başlayan projede CoreSys tecrübesi ile pazardaki liderlik konumunu çok daha uzun süreler boyunca korumayı hedefliyor.

CoreSys Hakkında:

Canias ERP Çözüm Ortağı olan CoreSys 60’ın üzerinde firmanın dijital dönüşümüne katkı sağlıyor. Başarının anahtarı olan dijital dönüşüm noktasında organizasyonlara yardımcı olmak amacıyla Canias ERP çözüm ortağı olarak 2012 yılında yola çıkan CoreSys Endüstri Yazılımları, bugün Türkiye’nin lider yazılım sağlayıcılarından IAS’nin en büyük çözüm ortaklarından biri olmuştur.

 

Yazılım sektöründe 20 yılı aşkın tecrübe ve bilgi birikimine sahip olan Levent Bayoğlu’nun liderliğindeki 12 kişilik uzman ekip ile müşterilerine 7/24 destek sağlayan CoreSys, geçen 10 yıllık süre boyunca değişen teknolojik trendlere hızla uyum sağlamış, değişmeye ve gelişmeye devam etmiştir. CoreSys, işletmelerin büyümesinin önündeki sınırları kaldırarak Canias ERP ile müşterilerini geleceğe hazırlar!