BilişimERP

1985’den bu yana 34 yıllık tecrübesiyle küçük, orta, büyük ölçekli işletmelere kaliteli odaklı ve tam uyumlu yazılım hizmeti sunan Bilişim AŞ, günümüzün hızla gelişen yazılım teknolojisini yakından takip ederek, müşterilerinin rekabet avantajı kazanmasını sağlıyor.  Bilişim AŞ, zengin işlevsellik ve teknolojik altyapısıyla, birçok sektöre özgü dikey çözümleriyle, uçtan uca entegre bir kurumsal çözüm sunan bilişimERP ’nin artık bulut üzerinde çalıştığını duyurdu.  Bulut tabanlı yeni hizmeti ile mekân bağımsız çalışma imkanını müşterilerine sunan Bilişim AŞ, aynı zamanda işletmelerin sunucu ve veri tabanı maliyetlerinden de tasarruf etmesine yardımcı oluyor.

BilişimERP

Bulut bilişimERP ile Sınırları Aşın

Bulut teknolojisi ile değişen rekabet kurallarına uyum noktasında büyük avantaj sağlayan Bulut bilişimERP, farklı iş birimlerinin birbirleri ile uyum halinde çalışmasını sağlayan zengin işlevsel yapı sunuyor. Mobil olmanın öneminin her geçen gün arttığı günümüzde, daha erişilebilir bir yapı sunan sistem, sadece kurum içerisinde değil, internet bağlantısının olduğu herhangi bir yerden bilgisayarınızla tüm verilere erişmenize olanak tanıyor. Parametrik çalışan dikey çözümlerin ve Mobil Üretim Saha Yönetimi, Mobil Depo Yönetimi, Mobil Kalite Kontrol, bilişimPM ürünlerinin de Buluttan kullanılabilecek olması, Bilişim AŞ’nin inovasyon merkezli farkını ortaya koyuyor.

Hemen her sektörde beklentiyi karşılayacak şekilde tasarlanan Bulut bilişimERP; stok yönetimi, satın alma işlemleri, satış işlemleri, kalite yönetimi, üretim yönetimi, bakım yönetimi, finans muhasebe, maliyet yönetimi ve insan kaynakları gibi modülleri ile hızlı ve kolay bir çözüm sağlıyor. Ayrıca Bulut bilişimERP; ana metal sanayi, havacılık/savunma yan sanayi, otomotiv/beyaz eşya yan sanayi, makine imalat, medikal sektörlerinde Döküm, dövme, talaşlı imalat, kompozit, montaj, plastik enjeksiyon, kaynaklı imalat, siparişe göre üretim gibi birçok imalat türlerine  uygun dikey çözümleri Bulut üzerinden erişebilecek hale getiriyor.

Yazılım noktasında yapılan yatırımların işletmelerin gözünü korkuttuğu bu dönemde, Bulut Bilişim ERP’nin Yetki Bazlı Fiyatlama, Sabit Bulut Hizmet Bedeli, Sınırsız Şirket Tanımlama, Oracle Veri Tabanı Altyapısı, Esnek ve Kullanıcıların İhtiyaçları Doğrultusunda Destek Hizmetleri gibi birçok avantajın sunulduğu çözümde, uygun fiyat politikası da göze çarpıyor.

Teknolojik gelişmelerin değiştirdiği rekabet ortamında, sınırların sizi zorladığını düşünüyor ve rakiplerinizden bir adım öne geçmeyi hedefliyorsanız, https://buluterp.bilisim.com.tr/ adresini ziyaret ederek Bulut bilişim ERP hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.