1989 yılından beri Türkiye ve dünyadaki müşterilerine, iş süreçlerini en etkin şekilde yönetebilecekleri kurumsal çözümleri sağlayan IAS, kuruluşunun 25. yılında hem ürünü caniasERP’nin yeni versiyonunu kamuoyuna tanıtmaya hem de kamu alanındaki çözümlerini sunmaya hazırlanıyor.

canias-ver-604
Kurumsal iş yazılımı geliştirme, proje yönetimi ve danışmanlık hizmetleri ile 25 yıldır müşterilerinin iş süreçlerini iyileştirip verimliliklerini artırmalarına katkıda bulunan IAS, bilişim sektöründeki deneyimini kamu kurumlarının hizmetine sunuyor. IAS, 2014 yılında çözüm ve hizmetlerine kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik, proje odaklı özel yazılım geliştirmeyi de ekledi. Bu amaçla Ankara ofisini açıp “Kamu İş Geliştirme Operasyonu”nu devreye alan IAS, çalışmalarını kamu kurumlarının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda sürdürüyor.

caniasERP 6.04 sahnede: Daha basit, daha akıllı

25. kuruluş yıldönümünü 24 Ekim’de İstanbul Beşiktaş’taki Shangri La Bosphorus Hotel’de çalışanları, müşterileri ve çözüm ortaklarıyla birlikte kutlamaya hazırlanan şirket, kurumsal planlama yazılımı caniasERP’nin yeni versiyonu caniasERP 6.04’ü de aynı etkinlikte kamuoyuna tanıtacak.

caniasERP’nin karakteristik özelliklerini taşımayı sürdüren bu yeni versiyonun temaları “basitlik”, “stratejik karar verme ve planlama” ve “yeni geliştirme ortamı” olarak sıralanıyor.

Yazılımın “rahat kullanılabilir” ve “kullanıcı dostu” olması için gerekli tüm düzenlemeler titizlikle planlanmış. Bütçeleme modülünde yapılan revizyonlar ve iki yeni modülün yanı sıra eskisine göre çok daha rahat kullanılabilen; çok daha hızlı ve daha az hata ile geliştirme yapmaya imkan veren yeni geliştirme ortamı da caniasERP 6.04’ün öne çıkan özelliklerinden.

Tarih: 24 Ekim 2014 Cuma / saat: 14.00

Yer: Shangri La Bosphorus Hotel / Beşiktaş – İSTANBUL

http://www.shangri-la.com/tr/istanbul/shangrila/contact-us/