caniasERP

İngiltere’nin Sheffield şehrinde ofis açarak globalleşme adına önemli bir adım atan IAS İş Ortağı Sistem Yazılım, Kuzey Avrupa pazarında caniasERP’nin bilinirliğini arttırmayı hedefliyor. Sistem Yazılım Kurucu Ortağı Murat Anlaş, bölgede caniasERP gibi esnek yapılı ve sektörel çözümler sunan bir yazılıma ihtiyaç olduğunu söylüyor.

caniasERP

IAS’nin Gaziantep’te faaliyet gösteren iş ortağı Sistem Yazılım, Teknopark’ın FAMI adlı projesi kapsamına kabul edilen üç firmadan biri oldu! Firma, proje ile birlikte globalleşme yönünde büyük bir adım atarak İngiltere’nin Sheffield şehrindeki ofisini açtı. Sheffield’de açılan yeni ofis ile caniasERP’nin sunduğu ERP çözümlerini son kullanıcıya ulaştırmak, Kuzey Avrupa’da caniasERP’nin marka bilinirliğinin arttırmak ve kullanımını yaygınlaştırmak hedefleniyor. İngiltere’deki yeni ofisinde faaliyetlerine başlayan Sistem Yazılım, yeni alt partnerler bularak bölgedeki etkinliğini güçlendirmek için de çalışıyor. Sektörlere özel sunulan çözümler, ERP yazılımlarının fiyatları ve proje başarı oranları göz önüne alındığında İngiltere pazarında caniasERP için büyük bir potansiyelin olduğunu söyleyen Sistem Yazılım Kurucu Ortağı Murat Anlaş, “Yaptığımız saha araştırmalarında, bu bölgede sektörlere özel çözümler geliştiren, esnek yapılı bir ERP yazılımına ihtiyaç olduğunu gördük. Sektörel bilgi birikimimiz, caniasERP’nin sunduğu sektörel yaratıcı çözümler, fiyat-fayda ve adam gün sayılarının aşağı çekilmesi bakımından bu bölgede ciddi bir potansiyel, yapacak çok iş var” dedi.

caniasERP Kuzey Avrupa’da Yaygınlaşacak

İngiltere’de açılan yeni ofis ile birlikte caniasERP’nin Kuzey Avrupa’da etkinliğini arttırmayı hedefleyen IAS İş Ortağı Sistem Yazılım, İngiltere’nin Sheffield şehrinde açtığı ofis ile çalışmalara başladı. Murat Anlaş, “Bu ofis ile yalnızca İngiltere değil, bölgede ulaşabildiğimiz tüm ülkelerde proje üretmeyi hedefliyoruz. Müşteri ağımızı genişletmenin yanı sıra alt partnerler de bularak etkinlik alanımızı da büyüteceğiz. İlk aşamada İngiltere ile beraber İrlanda, İsveç, Norveç gibi Kuzey Avrupa ülkeleriyle ilgili çalışma yürüteceğiz. Bunların yanı sıra Çek Cumhuriyeti, Macaristan gibi e-Dönüşüm süreçlerini yeni başlatan ülkeler de gündemimizde” diye anlattı.

İngiltere Pazarında Potansiyel Çok Yüksek

Kuzey Avrupa ülkelerinde dijital dönüşüm, Endüstri 4.0 ve dolayısıyla ERP kullanımı ile ilgili bilincin çok gelişmiş olduğunu vurgulayan Anlaş, bölgede caniasERP için de büyük bir potansiyel olduğunu söylüyor. Anlaş: “Yaptığımız saha araştırmalarında, bu bölgede sektörlere özel çözümler geliştiren, esnek yapılı bir ERP yazılımına ihtiyaç olduğunu gördük. Sektörel bilgi birikimimiz, caniasERP’nin sunduğu sektörel yaratıcı çözümler, fiyat-fayda oranı ve adam gün sayılarının aşağı çekilmesi bakımından bu bölgede ciddi bir potansiyel, yapacak çok iş var. caniasERP’nin burada oldukça başarılı olacağına inanıyoruz.”