ERP HABER – CIO Dergisinin düzenlediği CIO Ödülleri 2010 start alıyor. Günümüzde en fazla risk alan yöneticilerin başında IT bölümünden sorumlu kişiler geliyor. CIO’lar hızlı düşünmeli, akıllıca karar vermeli ve kurumlarını bir sonraki aşamaya taşıyacak doğru teknolojileri acilen uygulamalılar. Aldıkları bu kararlar, kurumdaki tüm işleyişi etkileyebilir, başarıya götürebilir veya kurumun toptan zararına neden olabilir.

CIO Ödülleri, bilişim teknolojilerini en yenilikçi şekilde kullanarak kurumlarına daha fazla karlılık sağlayan, rekabet gücünü artıran, iş akışlarını optimize etmeyi başaran, büyümeyi gerçekleştiren veya müşterilerle ilişkileri artırabilen IT yöneticilerine veriliyor.

CIO Ödülleri 2010

Muhtemelen sizler de kurumunuzda yeni teknolojileri uygularken risk aldınız. Yenilikçi projeler ile kurumunuzda iş süreçlerinde değişim yarattınız. Ya da uyguladığınız teknolojiler ile var olan müşterilerinizden daha fazla yarar sağlamaya, yeni pazarlar bulunmasına, kurum giderlerinden tasarruf edilmesini sağladığınız. CIO Ödüllerine katılarak, meslektaşlarınıza ve diğer kurumlara bu başarınızı anlatma fırsatına kavuşacaksınız.