ERP HABER – Kemer Fantasia Deluxe Hotel’de 15-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen toplantıya CPM Yazılım Türkiye’deki Çözüm Ortakları ve bayiileri katılım gösterdi.

ERP sektörünün hızla gelişen firması CPM Yazılım Genel Müdürü Halil Vurucu toplantıda, kuruluşun pazardaki güçlü konumu, sunduğu yenilikler, hedefleri ve vizyonuna ilişkin bilgiler verdi. 16 Mayıs’da gerçekleşen açılış toplantısında başarı kaydeden Çözüm Ortakları’na ödülleri verildi. Birçok konuşmacının sunum yaptığı toplantıda büyüme hedefleri ve satış stratejileri konuşuldu.

cpm-yazılım-çözüm-ortakları-iş-ortakları

CPM Yazılım, 1989 yılında ticari yazılımların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması, bu yazılımlara ait ek taleplerin uygulanması, özel projelerin uyarlanması ve danışmanlık destek taleplerinin karşılanması amacı ile kurulmuştur. 1999 yılından itibaren grup şirket bünyesinde yer alan CPM SOFT tarafından geliştirilen CPM ERP ürününü entegre iş çözümü olarak Kobi ve Kobi üstü pazarda uygulamaya almıştır.

CPM Yazılım altyapısının verdiği avantajlar ile Bankacılıktan, Tekstile, Kimya’dan, Metal sektörüne kadar çok çeşitli sektör ve alt sektörlerde, değişik müşteri segmentlerinde başarı ile 400’den fazla özel projeyi gerçekleştirmiştir.