egeplast

Mahzar Zorlu tarafından temelleri 1950’li yıllarda atılan ve temiz su dağıtımı, kanalizasyon, telekominikasyon, doğalgaz, drenaj, altyapı vb. gibi alanlar başta olmak üzere, bina içinde kullanılan küçük plastik çaplıdan alt yapıda kullanılan büyük çaplılara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Egeplast A.Ş. dijital dönüşüm yolculuğunda CoreSys ile birlikte yürüyecek!

egeplast

CoreSys ile Daha Hızlı ve Etkili Çözümler

İzmir Atatürk Organize Sanayi bölgesinde 80.000 m2 açık, yaklaşık 50.000 m2 kapalı alana sahip olan Egeplast, sektöründe sahip olduğu 55 yılı aşkın tecrübe ile üretim faaliyetlerine devam ediyor. Son dönemde değişen iş dünyası kurallarına en doğru şekilde adapte olmak isteyen firma, dijital dönüşüm için en doğru aracı bulmak adına gerçekleştirdiği arayışa bir son verdi. Sektöre özel çözümler sunan ve esnek yapısıyla birçok işletmenin tercihi olan Canias ERP ile süreçlerini hızlandırmaya karar veren Egeplast, Canias ERP’nin sunduğu avantajlarla iş süreçlerini çok daha verimli hale getirmeyi hedefliyor. 25 kullanıcı ile başlayacak olan CaniasERP- Egeplast projesinin 75 kullanıcıya ulaşması beklenirken, aynı zamanda Egeplast, CoreSys’in sağladığı özel çözümlerden de faydalanarak, dijital dönüşüm adına atılması gereken tüm adımları güvenle ve etkili bir biçimde atacak!

Ürün çeşitliliğinin 5 bin civarında olduğu Egeplast A.Ş, üretim noktasında başarısını kanıtlayan Canias ERP ile çok daha etkin bir yönetim sağlamayı hedefliyor. Sizler de CoreSys ve Canias ERP hakkında daha fazlasını öğrenerek, dijital dönüşümünüz için en iyi aracı seçmek istiyorsanız, CoreSys’e ulaşabilirsiniz.

CoreSys Hakkında

Canias ERP Çözüm Ortağı olan CoreSys 50’nin üzerinde firmanın dijital dönüşümüne katkı sağlıyor.
Başarının anahtarı olan dijital dönüşüm noktasında organizasyonlara yardımcı olmak amacıyla Canias ERP çözüm ortağı olarak 2012 yılında yola çıkan CoreSys Endüstri Yazılımları, bugün Türkiye’nin lider yazılım sağlayıcılarından IAS’nin en büyük çözüm ortaklarından biri olmuştur.

Yazılım sektöründe 20 yılı aşkın tecrübe ve bilgi birikimine sahip olan Levent Bayoğlu’nun liderliğindeki 10 kişilik uzman ekip ile müşterilerine 7/24 destek sağlayan CoreSys, her geçen gün değişen teknolojik trendlere hızla uyum sağlayarak, değişmeye ve gelişmeye devam etmektedir. CoreSys, işletmelerin büyümesinin önündeki sınırları kaldırarak Canias ERP ile müşterilerini geleceğe hazırlar!