ERP HABER – Entegre Tesis Yönetimi hizmeti vermek, tek hizmet servislerinden daha karmaşıktır; dolayısıyla geleneksel yöntemlerle gerçekleştirilmesi mümkün olmamaktadır. Çok katlı binaların, yatay ve dikey karmaşık yapıların gelişmesiyle artan tüm takip, denetim ve kontrol işlemlerinin kağıda bağlı ortamlardan çıkarılıp, teknolojinin sunduğu imkanlardan yararlanır hale getirilmesi gerekmektedir. Başta üretim tesislerine sahip kuruluşlar olmak üzere, büyüdükçe yönetimi güçleşen tüm tesis denetim ve kontrol işlemeleri için bir otomasyon çözümünün kullanılması zaruri hale gelmektedir.

Entegre Tesis Yönetimi

Manuel ve kağıda bağlı sistemlerin karşılaştığı bir çok sorun bulunmaktadır. İlk olarak, iş akışları çok verimsizdir. Saha personeli gün içinde iş emirleri veya diğer belgeleri teslim almak ve teslim etmek için yönetim ofisini birçok kez ziyaret etmek zorundadır. Ayrıca, veri girişi başlı başına uzun zaman almaktadır. Endüstri normları saha personelinin bilgileri kağıt formlar üzerinde kayıt alacak şekilde gelişmiştir. Bu da başka bir sorunu doğurmaktadır; kağıt formlar üzerindeki bilgiler genellikle eksik bırakılmaktadır. Saha personeli genellikle yazı yazmayı vakit kaybı olarak gördüklerinden, yapılan işin detayını oluşturan önemli bilgilerin kağıtlara işlenmediği gözlemlenmektedir. Verinin zayıf olmasının yanısıra, bilgilerin merkezi bir sisteme girilmesi ikinci bir işleme yol açmakta ve günler hatta haftalar sonra güncellemeler yapılmaktadır. Bu süre içinde gerçek verinin ne olduğu unutulabilir.

Entegre Tesis Yönetiminde Mobil Uygulamaların Avantajları

Kağıtsız ortama geçip tüm verilerinizi mobil cihazlar üzerinde çalışan uygulamalarda tutmayı istiyor musunuz? Inspect THIS! ile bunu sağlamanız mümkün. Saha operasyonunuz ile merkez ofisiniz arasındaki koordinasyonuzu kağıtlara bağlı saha işlemlerini elimine ederek arttırabilirsiniz. Sahada gerçekleştirmeniz gereken denetim, kontrol, iş emri açma, onaya gönderme, fotograf ekleme, anket cevaplama gibi tüm işlemleri iOS veya Android tabanlı mobil cihazlardan gerçekleştirmeniz mümkün.

Sahada gerçekleştirilecek her bir işlem için kağıt bir form kullanmak yerine, personeliniz yanlarında taşıdıkları mobil cihazlarla iş emirlerini açabilir, talimatlara ulaşabilir, geçmiş bakım bilgisine ulaşabilir ve işlemlerini tamamlayabilir. Tüm iş emri listeleri, detaylı iş planları ve varlık geçmişleri otomatik ve gerçek zamanlı olarak güncellenir. Söz konusu tüm bu işlemleri Inspect THIS! ile gerçekleştirdiğinizde iş yapınızdaki gözle görünür değişim, verimliliğinize paralel olarak gerçekleşecektir.

Entegre Tesis Yönetimi

Mobil denetim uygulaması Inspect THIS!’in sağlayacağı bazı avantajlar:
• Çalışan verimliliğini arttırır
• Müşteri hizmetlerini geliştirir
• Tekrar veri girişinden kaynaklanacak hataları ortadan kaldırır
• Gereksiz veri girişini engeller
• Sahada on-line ve off-line çalışılmasını sağlar
• Kağıt masraflarını azaltır
• Saha çalışanlarına gerçek zamanlı güncel veri sağlar

Böylece iş ortaklarınızın ihtiyaçlarına daha hızlı, daha ekonomik ve daha kaliteli çözümle cevap verebilirsiniz.