Tekstil, Ambalaj, Kağıt ve Enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen Holdinglerinden Eren Holding iş süreçlerini Login Entegre ERP ile yönetiyor.

Bünyesinde kullandığı sektörel yazılımları, Login Entegre ERP ile entegre ederek süreçlerini yöneten Eren Holding 2003 yılından beri Login Entegre ERP ile operasyonlarını sürdürüyor. Bu uzun soluklu projeyi Eren Holding Bilgi Teknolojileri Müdürü Sn. Hasan Bartınlı ile konuştuk.Login Entegre ERP

Login ile işbirliğiniz ne zaman başladı?

Hasan Bartınlı: Eren Holding ve bünyesindeki grup şirketlerimiz için, 2003 yılında Kağıt Sektöründe bulunan Modern Karton şirketimizi pilot olarak belirleyerek, 2004 yılı itibari ile Login ile tüm şirketlerimiz tarafında işbirliğimiz başlamıştır. 2008 yılında ise Perakende grubu şirketlerimizde oluşan sektöre özel ihtiyaçlar kaynaklı sadece bu sektör için farklı bir ERP kanadında yürümeye başladık.

Neden Login Entegre ERP’yi tercih ettiniz?

Hasan Bartınlı: 2003 yılı koşullarında mevcutta bulunan ve modüller arası Entegrasyonu bulunmayan bir sistem üzerinde çalışıyorken, Modüller arasında online entegrasyonun olduğu Login Entegre ERP yazılımını tercih ettik. Belirttiğimiz yıllarda modüller arası Online Entegrasyon kurumsal şirketlerin bünyesine yeni yeni girmeye başlamıştı.

Uygulamanın kurulum sürecinde ve sonrasında Login’den nasıl bir destek aldınız?

Hasan Bartınlı: Kurulum ve sonrasında Login tarafında hem proje yöneticilerimiz, hem danışmanlar, hem de teknik geliştiriciler ile sık sık bir araya gelerek, anahtar kullanıcılarımızın da görüşleri ve katılımları ile Login Entegre ERP ürününü kullanmaya başladık. Özellikle 2005 yılında YTL geçişi projesinde Login Entegre ERP başarılı bir proje yönetimi ile krize neden olmadan geçişimizi sağladı. Mevcut durumda da Proje Yöneticilerimiz ve Danışmanlarımız Zeynep Gürdal ve Duygu Dinç ile birlikte iyi seviyede destek ile özellikle de e-Fatura ve e-Defter gibi zorlu süreçleri iyi şekilde aşmış bulunuyoruz.

Login Entegre ERP’de kullandığınız modüller08 nelerdir ve size ne tür avantajlar sağladı?

Hasan Bartınlı: Eren Holding olarak birçok sektörde hizmet vermekteyiz. Bu durum neticesinde içeride Login Entegre ERP dışında da birçok sektörel yazılım barındırıyoruz. Örneğin, Kağıt, Ambalaj, Enerji ve Tekstil gibi sektörlerimizde Satış Modüllerini Sektörel Yazılımlar üzerinde kullanarak Login Entegre ERP ile entegre çalıştırıyoruz. Muhasebe, Satın alma, İthalat, Çek-Senet, Virman, e-Fatura ve e-Defter gibi modüllerde Login Entegre ERP ile yolumuza devam ediyoruz.

Shares: