ERP HABER Dergisi Nisan 2021 Kapak

ERP HABER Dergisi Nisan 2021 Sayısı Yayında!

erphaber-dergisi-nisan-2021-sayi-23

 

 

ERP HABER Dergisi Nisan 2021 Sayısını Görüntülemek için Tıklayın

Oldukça sıra dışı bir dönemi tüm dünya ile birlikte deneyimliyoruz. Bu deneyim beraberinde hızlı ve çoğu zaman tanımlayamadığımız bir dönüşümü de beraberinde getiriyor. Farkına varmadan adapte olduğumuz ‘yeni normal’ sadece bireysel hayatlarımızı değil, aynı zamanda iş dünyasını da yeniden şekillendiriyor. Özellikle iş dünyası açısından rekabet ortamını değiştiren ve yeni kurallar ekleyen yeni normal, bu sayımızın konusu oldu.

Kuşkusuz geçtiğimiz yıl birçok işletme sahip olduğu sistemin yeterliliğini sorgulamak durumunda kaldı. Bulut ERP kullanan işletmeler, iş süreçlerini kesintisiz olarak devam ettirebilirken, on-premise sistemleri tarihin tozlu sayfalarında bıraktığımızı rahatlıkla söyleyebiliriz. Bugün gelinen noktada işletmeler, her yerden diledikleri zaman sistemlerine erişebilmek zorundalar ve bunu sağlayabilmenin tek yolu Bulut ERP kullanmaktan geçiyor. Bulut sistemler işletmelere birçok avantaj sağlıyor ve bizler de bu sayımızda bu avantajları mercek altına aldık.

Eğer henüz Bulut ERP’ye geçiş yapmadıysanız, bu sayımız çıktığınız yolcukta sizlere eşlik edebilir Ayrıca her sayımızda olduğu gibi en güncel haberler, makaleler ve başarı hikayeleri de bu sayımızda sizleri bekliyor. Her sayımızda bizlere destek olan değerli katılımcılarımıza bir kez de buradan teşekkür etmek istiyoruz.

Bir sonraki sayımızda görüşene dek sağlıkla kalın!