ERPHABER_21-1

ERP HABER Dergisi Şubat 2021 Sayısı Yayında!

erp-haber-dergisi-sayi-21

ERP HABER Dergisi Şubat 2021 Sayısını Görüntülemek için Tıklayın

Bugün geldiğimiz noktada değişimin hızını tespit etmek gittikçe zorlaşıyor. Pandeminin yarattığı yeni dünya düzeninde, dijital olmayan gelecek düşü kuramıyor. Özellikle iş yapış biçimlerinin tümüyle değiştiği geçtiğimiz yıl, birçok ERP projesi uzaktan canlıya alınırken, çalışanlar artık evden çalışmaya alıştı diyebiliriz. Yeni nesil ERP birçok şey vadederken bu vaatler arasında en çok konuşulan ise kuşkusuz entegrasyon ve üçüncü parti uygulamalar oluyor. Her şey değişiyor, değişimi tespit etmektense, uyum sağlamak bu süreci hasarsız atlatmanın belki de tek yolu!

Bu sayımızda, değişime direnmeyen ve uyum sağlamak için adım atmaya başlayan herkese yardımcı olacak içerikleri derledik. Uzaktan çalışma konusunda ERP size nasıl yardımcı olur? Sorusunun yanıtını arıyorsanız, bu sayımız tam size göre! Endüstri uzmanlarının konu ile ilgili görüşleri, atacağınız adımlarda sizlere ışık tutabilir. Yine ERP endüstrisinden güncel haberler ve makaleler de sizleri bekliyor!

Uzaktan çalışma modeli ile birlikte bugün bütün etkinlikler de çevrimiçi platformlarda düzenleniyor. Bu sayımızda, şubat ayı boyunca katılabileceğiniz hem global hem yerel etkinlikleri sizler için derledik!

Bir sonraki sayımızda görüşene dek sağlıkla kalın!