59. Uluslararası Seçim Paneli’nde tüm zorlu aşamaları geçerek Endeavor Girişimcisi unvanını kazanan e-Dönüşüm®’ün Türkiye’deki lideri FIT Solutions, bu gelişme ile pazardaki liderliğini daha da perçinleyerek hizmetlerini çok daha geniş kapsamda müşterilerine ulaştıracak.

Etkin Girişimcileri seçip destekleyen Endeavor, 59. Uluslararası Seçim Paneli’ni Amman, Ürdün’de düzenledi. Organizasyona, başta Endeavor Global Yönetim Kurulu Başkanı Edgar Bronfman, Jr. olmak üzere iş dünyasına yön veren önemli fikir liderleri katıldı. Tüm dünyadan 15 şirketin Endeavor Girişimcisi unvanı aldığı 59. Uluslararası Seçim Paneli’nde bu unvana layık görülen şirketlerden biri de, Türkiye’deki e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Bilet, e-İmza, KEP ve e-Mutabakat gibi uygulamalarla e-Dönüşüm® süreçlerinin lideri olan FIT Solutions oldu.

ceo-ahmet-bilgen-fit-600

Uluslararası Seçim Paneli için 10 farklı ülkeden 24 panelist yoğun bir tempo içinde bir araya geldi ve Endeavor Girişimci Adaylarını değerlendirdi. Bu panelistlerin arasında Endeavor Global Yönetim Kurulu Başkanı Edgar Bronfman Jr., Ürdün Yönetim Kurulu Başkanı Ali Al Husry ve Ürdün Yönetim Kurulu Üyesi Fadi Ghandour’un yanında Türkiye’den Leapster Ventures Partneri Barış Aksoy ve Revo Capital Partneri Berkin Toktaş gibi isimler dikkat çekti.

Endeavor Girişimciliği unvanına hak kazanan FIT Solutions hakkında Endeavor Türkiye Genel Sekreteri Didem Altop: “Devletin ticari e-raporlama politikaları, şirketlerin dijitalleşme ve entegre kurumsal teknoloji çözümler alanında danışmanlık ihtiyacı ve hizmet fırsatları yaratmıştır. Uzmanlık ve deneyimleriyle kurulan FIT Solutions, yenilikçi hizmetler sunarak yerel ve bölgesel önderlik yolunda ilerlemektedirler. Bu vizyoner girişimcileri tekrar tebrik ediyoruz ve bugünden itibaren Endeavor olarak onların bu yolculuklarına dahil olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

FIT Solutions Kurucu Ortak ve CEO’su Ahmet Bilgen: “Dünyadaki teknoloji trendlerini takip eden, şirketlerin verimliliğini arttıran çevreci çözümler üreten Endeavor Girişimcisi bir firma olarak, daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

FIT Solutions’ın seçim aşamaları

Bu unvanı alabilmek için hem şirketi hem de girişimcinin kendisini bir ön değerlendirmeden geçiren Endeavor, liderlik potansiyeli, ekosisteme katkı, uygulama becerisi, açık fikirlilik, şirketin büyüme potansiyeli, yatırıma uygunluk, geçmiş performansları ve yenilikçi yaklaşım gibi kriterleri göz önünde bulunduruyor. Bu elemeden geçen şirketler ile daha sonra tanışma toplantısı düzenleniyor, mentorlar ile görüşüyor, daha sonra önce yerel, arkasından da uluslararası jüriler tarafından seçiliyorlar. Tüm bu aşamaları geçebilen nadir şirketler, en sonunda Endeavor Girişimcisi unvanını almaya hak kazanıyorlar.

Endeavor Girişimciliği ne kazandırıyor?

endeavor-tr-logo

Endeavor, Endeavor Girişimcisi olarak seçilen şirketlere uluslararası üye ve gönüllü ağı ile birlikte teknik ve stratejik destek sunuyor. Bu desteğin içeriği, finansman yönetimi, insan kaynakları yönetimi, kurumsal yönetişim gibi konuları kapsamakta. Endeavor Girişimcisi seçilen şirketler aynı zamanda ihtiyaç analizleri kapsamında mentorluk hizmeti, yol haritası oluşturma, eğitim seminerleri, global ve Türkiye’deki çözüm ortaklarının hizmetleri ile finansal yol haritası ve sadece Endeavor Girişimcileri’nin faydalanabilecekleri bir kredi havuzuna erişim sağlıyorlar.

Bu gelişme ile birlikte FIT Solutions, pazardaki liderliğini daha da perçinleyerek hizmetlerini çok daha geniş kapsamda müşterilerine ulaştıracak.