IAS Türkiye ekibi 2018 yılına muhteşem bir parti ile “Merhaba” dedi. CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un eşsiz manzarasına sahip Roof’unda gerçekleşen yılbaşı partisine IAS’nin Türkiye’deki tüm çalışanları ve partnerleri katılım sağladı. Karşılama kokteyli ile başlayan ve canlı müzik ile geç saatlere kadar devam eden gece, renkli görüntülere sahne oldu.

ias-2018-yaşar-hakan-karabiber-002

Geceye Yaşar Hakan Karabiber de katıldı.

IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber’in de katılım sağladığı gecede açılış konuşmasını IAS Genel Müdürü Behiç Ferhatoğlu yaptı. Ferhatoğlu, 2017 yılını değerlendirerek başladığı konuşmasını, bu başarıda emeği geçen tüm IAS ekibine katkılarından dolayı teşekkür ederek sonlandırdı.
Yaşar Hakan Karabiber
Ferhatoğlu’ndan sonra IAS CTO’su Hakan Özkara, yazılım geliştirmede yapılan yeniliklere ve 2017 için konulan hedeflerin eksiksiz olarak gerçekleştiğine vurgu yapan bir konuşma yaptı. Tüm yazılım geliştirme ekibini istikrarlı ve verimli bir yılı geride bıraktıkları için kutladı.
ias 2018 happy new year yaşar hakan karabiber
IAS Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Günaydın ise yaptığı konuşmada IAS olarak satış ve danışmanlık tarafında yükselen bir ivme yaşandığına ve IAS’nin başarısının her geçen gün arttığına dikkat çekti.
Konuşmalar sonrasında IAS’de 5,10 ve 15. yılını tamamlayan tüm çalışanlara, IAS’ye kattıkları değerden dolayı plaket takdim edildi.
Genç bir çalışma ekibine sahip olan IAS’de eğlence bütün gece hız kesmeden devam etti. Ekip yoğun geçen yılın yorgunluğunu doyasıya eğlenerek attı.