ISO

IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber ve İstanbul Sanayi Odası (ISO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, ISO Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Türk sanayisinin geleceği ve dijital dönüşüm sürecine odaklanan toplantıda gelecek vizyonlar konuşuldu.

ISO

Türkiye operasyonlarını ve globaldeki etkinliğini her geçen gün arttıran teknoloji üreticisi IAS, Endüstri 4.0 vizyonu ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber, IAS Genel Müdürü Mazhar Tellibeyoğlu ve Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Muhammet Garip, IAS’nin son dönemde yoğunlaştığı projeleri ve gelecek planlarını konuşmak için İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile bir araya geldi. IAS’nin dünden bugüne küresel ölçekli çalışmalarını ve kurumsal kaynak planlama yazılımı caniasERP ile sunduğu hizmetleri ISO Yönetim Kurulu Başkanı Bahçıvan ile paylaşan IAS yöneticileri, Türk sanayisinin bugünü ve geleceği hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

IAS yöneticileri ile Türk sanayisinin durumunu, ihtiyaçlarını ve yaşadığı sorunları paylaşan ISO Yönetim Kurulu Başkanı Bahçıvan, Endüstri 4.0 konusu ve yüksek teknolojik gelişmelerin sanayiye olan pozitif etkileri üzerine görüşlerini iletti. Türk ekonomisi ve sanayisini teknolojik olarak geleceğe hazırlamak için yapılan planların temelini oluşturacak görüşmede potansiyel iş birlikleri ve projeler konuşuldu.