Global ERP yazılımı IFS, iş zekası (BI) yazılımı VisionWaves hisselerinin tamamını satın aldığını açıkladı.VisionWaves, müşterilerinin stratejilerini gerçekleştirmelerine hız kazandıran ve iş performanslarını artıran iş zekâsı yazılımları sağlıyor. İş Zekâsı (BI) ve İşletme Süreç Yönetimi (BPM) çözümlerinin birleşiminden oluşan genişletilmiş kurumsal kapasiteye sahip olan platform, her türlü veri kaynağına ve iş uygulamasına da kapsamlı bir görsellik sağlıyor.

ifs-visionwave

VisionWaves ile sektör odaklı IFS ERP çözümlerinin bir araya gelmesi müşteriler için de çok önemli avantajları beraberinde getiriyor.

VisionWaves, uçtan uca tüm iş birimleri, veri kaynakları ve iş uygulamaları arasında haritalama, izleme ve yönetme yeteneği sağlıyor. Bu yetenek, performansın iş stratejisini nasıl etkilediğini gerçek zamanlı olarak ‘bir bakışta’ görmeyi, finansal varlık ve riskleri yönetmeyi ve rol tabanlı kokpitler ile görüntülemeyi sağlıyor.
IFS ERP ve VisionWaves çözümleri ortak bir operasyonel resim sunarak, iş süreçlerindeki performansı tamamen entegre bir şekilde iyileştirme, müşterilerin stratejilerini gerçekleştirmelerine hız kazandırma ve iş performanslarını yükseltme kabiliyeti sağlıyor.
2000 yılında kurulan VisionWaves’in şirket merkezi Zeist Hollanda’da bulunuyor. Havacılık ve Savunma, Lojistik, Madencilik, Mühendislik ve İnşaat, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kamu, Finans ve Sağlık sektörlerinde dünya çapındaki çok uluslu şirketlerde başarı ile çözümleri kullanılıyor.

VisionWaves’in aralarında Emirates, Qinzhou Enerji Santrali/SDIC, Şili Hava Kuvvetleri, Dodsal, LuminaMining, Hollanda Savunma Bakanlığı ve Ulusal Polisi, ING Bank, Achmea ve Rabobank’ın da yer aldığı müşterileri ve Capgemini, Accenture ve Serco gibi birçok sistem entegratörü ile de ortaklıkları bulunuyor.

IFS CEO’su AlastairSorbie “VisionWaves’i bünyesine katan IFS, kurumsal uygulamalar alanında en hızlı gelişen sektörlerden birine yatırım yaparak beyan ettiği büyüme stratejisini uyguluyor. IFS’in hedefi müşterilerinin daha aktif hale gelmesini ve stratejilerini gerçekleştirmede daha hızlı hareket edebilme kabiliyeti geliştirmesini sağlamaktır. VisionWaves bu hedefe çokça katkıda bulunmakla birlikte IFS ortak ekosistemi stratejisini de mükemmel bir şekilde tamamlayacaktır; sistem entegratörleri iş zekâsını ve iş performansını geliştirme konusunda değer yaratmayı oldukça ilgi çekici buluyor. Birçok başarılı şirket operasyonlarını daha akıllı yapmak için uçtan uca iş zekâsı çözümlerinden faydalanıyor.” şeklinde açıklamada bulundu.