Global iş uygulamalarının lider markalarından IFS, Türkiye çözüm ortakları ile bir araya gelerek gelecek hedeflerini belirledi.

IFS, global ve yerel olarak hızla büyüyen müşteri veritabanına daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunabilmek amacı ile oluşturduğu partner ekosistemini geliştirme stratejisi çerçevesinde Türkiye Çözüm Ortaklarının yöneticileri ile bir araya geldi.

IFS partner

IFS, Türkiye’de ve dünyada artan iş hacmine paralel olarak çözüm ortağı ağını büyütmek amacı ile hazırlanan Partner Network Programı ile nitelikli partner ekosistemini genişletiyor. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak, sektörel uzmanlığı arttırmak ve coğrafi olarak erişilebilirliği genişletmek amaçları ile 4 yıl önce başlatılan IFS Partner Network Programı kapsamında Accenture (Norveç), Deloitte (Benelux), Envecon (global) gibi dünyanın sayılı isimlerinin de aralarında olduğu pek çok yazılım ve hizmet sağlayıcı firma farklı kategorilerde IFS Partner Ailesine katıldı.

IFS Türkiye’de de partner operasyonlarına ağırlık vererek hizmet ağını genişletmeye odaklandı. IFS’in çalışmalarına devam eden 4 aktif iş ortağına (Egeria Yazılım, Asyst Bilişim, F8 Bilişim, ENZ Yazılım) katılan 3 yeni iş ortağı (Track Yazılım, Proceed Kurumsal Bilgi, Atenta Danışmanlık) ile birlikte Türkiye’deki partner sayısı da 7’ye yükseldi.

İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara ve Konya gibi iller başta olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerindeki projelerine daha kolay hizmet verebilmek , artan müşteri sayısına kesintisiz ve uzmanlık gerektiren hizmetleri götürebilmek gibi hedefler ile globaldeki stratejisine paralel olarak çözüm ortaklığı programını devreye alan IFS Türkiye, bu kapsamda geçtiğimiz hafta Hilton Double Tree Otel’de iş ortakları ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi ve güncel bilgi paylaşımı yaptı. Egeria Yazılım, F8 Bilişim, Asyst Bilişim, Proceed Kurumsal Bilgi, Track Yazılım ve ENZ Yazılım firmalarının yöneticilerinin katıldığı toplantıda IFS’in globalde yürüttüğü partner programı, hizmet kalitesinden ödün vermeden geliştirdiği iş ortağı ile büyüme stratejisi ve partner networkünün gelişimi hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

IFS Partner Programı ve şirketlere sunduğu iş ortaklığı fırsatları ile ilgili bilgi veren IFS Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergin Öztürk “IFS olarak Türkiye’de ve dünyada hızla büyüyoruz. Bu kapsamda müşterilerimize daha iyi bir hizmet verebilmek için çözüm ortaklarımızı geliştiriyoruz. IFS müşterileri diledikleri danışmanlık hizmetini IFS Türkiye’den ya da çözüm ortaklarından alabilirler. Böylece müşterilerimize diledikleri esnekliği ve özgürlüğü sunuyoruz” dedi.

IFS Türkiye bu yıl ve önümüzdeki yıllarda ERP konusunda tecrübe sahibi olan veya IFS konusunda uzmanlaşmak isteyen servis, yazılım, kanal ve teknoloji şirketleri ile çalışmalar yaparak Partner networkünü daha da genişletmeyi hedefliyor.