İmannoor

Doğadan ve kültürel mirastan ilham alan ve müşterilerini ipeğin şıklığı ile tanıştıran İmannoor markası tüm iş süreçlerini Nebim V3 ile yönetiyor. İmannoor Proje ve Operasyon Müdürü Ayhan Dal, Nebim V3 proje geçişiyle ilgili görüşlerini paylaştı.

Firmanızı kısaca tanıtır mısınız?
İmannoor aslında çok yeni doğmuş, sektöre yeni girmiş yaklaşık bir yıldır faaliyette olan bir firma. İpek üzerine kurulmuş, ipek eşarp ve giyim kategorilerinde faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışı pazarına da kısa sürede hızlı bir giriş yapan firma olduğunu söyleyebiliriz. Şu anda üç mağazamız ile yurt içinde ve yurt dışında aynı zamanda dijital pazarda da faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Nebim V3 ile süreci nasıl yönetiyorsunuz, isleyişi anlatabilir misiniz?
Nebim V3 ile daha önce benim tecrübelerim oldu. Şu an firmamızda daha çok stok yönetiminde, mağazalar, konsinye mağazalar, e-ticaret, yurt dışındaki satış noktalarımızın yönetimi, ihracat ve birçok konuda ciddi destek alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz.

Projeyi fiili kullanıma alırken yaşadığınız deneyimlere göre önerilerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Nebim’in çok ciddi bir destek ekibi var. Bu konuda tecrübeli ve bilgili bir ekip. Bize çok yardımcı oldular. Geçiş için iş akışı ile ilgili iyi bir proje hazırladık ve iki ay içerisinde de bu projeyi adım adım hayata geçirerek faaliyete geçtik. Yani şu anda Nebim V3 ile birlikte perakendedeki satış noktalarımızı, web sitemizi, dijital pazardaki ürün stoklarımızı gayet başarılı bir şekilde yönetmekteyiz.

Uygulamanın sağladığı en önemli faydalar nelerdir?
En önemli faydası aslında raporlamaları. Raporları çok ciddiye alıyoruz çünkü size bütün gerçekleri o raporlar gösteriyor. Yanıldığınız noktaları, ısrar ettiğiniz fakat başarı elde edemediğiniz noktaları bu raporlamalar ile görebiliyoruz. Aldığımız raporlara istinaden de şirketin planlamalarını, hedeflerini bambaşka bir boyutta yeniden değerlendirmek zorunda kalıyoruz. Türkçe olması, kolay anlaşılabilir olması ayrıca az önce de belirttiğim satış noktalarındaki personellerin kullanımı açısından hem eğitimi hem de sürdürülebilirliği daha iyi olduğundan Nebim’den çok memnunuz.