Hızlı yaşam ürünlerini doğal, kaliteli, şık ve rahat tasarımlar ile global pazarda sunan MINISO, Türkiye pazarına girmeden evvel ERP yazılımları konusunda yaptığı araştırmanın neticesinde Microsoft ERP (Dynamics AX Retail) ‘yi şeçti.

Japon MINISO Türkiye Perakende

MINISO ‘Basit, Doğal ve Kaliteli’ olarak tanımladığı tasarımlarını, Türkiye pazarına sunarak, tüketicilere yepyeni bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor. Birbirinden farklı ve kendine özgü tasarımları ile, çok farklı ihtiyaçlara yönelik ürünler sunacak olan MINISO, Yaşam Ürünleri, Yaratıcı Ev Tasarımları, Sağlık ve Güzellik, Aksesuar, Spor ve Hediyelik Eşya, Mevsimsel Ürünler, Çanta, Elektrik/Elektronik Ürünleri ve Yiyecek/İçecek ürünleri kategorilerinde hizmet verecek.

MINISO Türkiye japon

2013 yılından bu yana dünya pazarında 1.200’den fazla mağazaya sahip olan MINISO, içlerinde Amerika, Kanada, Rusya,Singapur, Dubai, Kore’nin de bulunduğu 40 ülkede hizmet vermektedir. Her ay eklenen 80 ile 100 arasındaki mağazasıyla, 2020 yılında 6000 mağazaya sahip olmayı hedefleyen MINOSO, bu ülkeler arasına Türkiye’yi de ekleyerek, müşterilere yeni bir deneyim yaşatacak. Bu hedefine ulaşmak için, doğru bir ERP sistemi seçmek adına yaptığı araştırmanın ardından Türkiye Pazarında iş süreçlerini yönetmek için Microsoft ERP (Dynamics AX Retail) ‘yi şeçen MINOSO, Türkiye pazarına girmeden başarılı bir iş süreci yönetimi için kararını vererek, Türk müşterilerine en başarılı alışveriş deneyimini yaşatmak için geliyor!