Bu yıl 7.‘si düzenlenen araştırma çalışması ile Trovarit, eş zamanlı olarak 5 ülkede (Almanya, Avusturya, İsviçre, Hollanda, Türkiye), iş yazılım kullanıcılarının kullandıkları ürün/çözüm (ERP,CRM gibi) ve çalıştıkları iş ortakları ile ilgili memnuniyetlerini araştırarak, sektörde önemli bir bilgi alışverişini gerçekleştiriyor.

anket

 

• Kullanıcılar ERP / İş yazılım çözümlerinden ne kadar memnun?
• ERP kullanmanın sağladığı faydalar nelerdir?
• ERP kullanımı ve pazar nasıl gelişmektedir?

Bu sorular „ERP Deneyimi – Kullanıcı memnuniyeti, faydaları ve beklentiler“ adı altında araştırma çalışması ile Almanya’daki merkez tarafından yönetilecek ve değerlendirilecek. Haziran 2014 sonuna kadar kullanıcılar, kullandıkları ürünleri ve çalıştıkları iş ortaklarını değerlendirecekler. Çalışmada, kullanılan sistemin fiyat/performans oranı, sağlanan fonksiyonların ve alınan hizmetlerin yeterliliği, şirketler için sağladığı faydalar gibi yazılım sektörünün gelişimi için birçok faydalı bilgi ve analizler elde edilecektir.

Bu araştırma sonuçlarının sektör gelişimi için çok önemli sonuçlar doğuracağını ifade eden Trovarit Türkiye Genel Müdürü Muharrem Gezer, „2012 yılına kadar, 8.000’den fazla kurulum, Almanya, Avusturya, İsviçre, Hollanda ve Türkiye’yi kapsayacak şekilde değerlendirilmiştir. Bu çalışma, ERP kullanıcıları arasında, farklı ERP çözümlerinin seçim ve uygulama aşamalarında yaşanan tecrübelerin paylaşılması anlamına da gelmektedir. Bu yıl da, Trovarit Türkiye ve diğer iş ortaklarının desteği ile, tüm ülkelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir. Türkiye açısından bakıldığında da, bu sonuçlar, hızla artan taleplerde, şirketlerin seçim aşamalarında doğru yönde karar almasına ve yazılım üreticilerinin ürün geliştirme/iyileştirme ile destek sağlayıcıların hizmet kalitesini artırması yönünde yardımcı olacaktır. „ dedi.

Ankete, Trovarit internet sitesinden ulaşılabilir. Tüm katılımcılar, desteklerinden dolayı temel anket sonuçları ve ilgili çözümlerin detaylı memnuniyet değerlendirme raporunaa ücretsiz sahip olacaklardır.