Türkiye Bilişim sektörünün tek referans kaynağı konumunda bulunan ve bu yıl 17.’si düzenlenen “Bilişim 500 Araştırması” sonuçları açıklandı. Mikro Yazılım, araştırma kapsamında “ERP Yazılımı Türkiye Merkezli Kategori 1.’si” oldu.

mikro yazilim

Türkiye Bilişim sektörünün gelişimi ile ilgili birçok veriyi kapsayan ve şirketlerin kendi performanslarını ölçme ve rekabetteki yerlerini görme şansını yakaladıkları Bilişim 500 Araştırması sonuçları, 28 Ağustos tarihinde CVK Park Bophorus Hotel’de düzenlenen bir törenle açıklandı. M2S Araştırma ve Pazarlama A.Ş. tarafından şirketlerin 2015 yılı net satış gelirlerine göre yapılan ve 2 binin üzerinde şirketin katıldığı araştırmada, Mikro Yazılım, “ERP Yazılımı Türkiye Merkezli Kategori 1.’si” oldu.

Mikro Yazılım Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan TOMUŞ, konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Mikro Yazılım olarak başarılı bir yıl geçirdik. 2015’i %50’nin üzerinde büyüme oranı ile tamamladık. Geçtiğimiz yıl şirketimizin öz kaynaklarına yaptığımız yatırım ve başlattığımız sürdürülebilir değişim süreçleri, bizi ileriye taşıdı. Mikro Yazılım, yapısı gereği sunduğu katma değerli çözümler bir yazılım firmasından öte, hizmet verdiği firmaların büyümesine destek veren bir iş ortağı kimliği taşıyor. 2016 yılında da bu vizyonumuzu sürdürerek, müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve ekosistemimiz ile birlikte istikrarlı büyümemizi devam ettireceğimize inanıyoruz.” dedi.

Mikro Yazılım hakkında

Türkiye’nin ilk ve öncü kurumsal-ticari iş yazılımları üreticilerinden biri olarak 1988 yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuş olan Mikro Yazılım, şirketlerin, işlerini en üst düzeyde yönetecek ve verimli büyümelerini sağlayacak nitelikte yazılımlar geliştirir. Geliştirilen kapsamlı ve fonksiyonel yazılımlar, şirket varlıklarının en iyi şekilde yönetilmesine yardımcı olmayı hedefler. Mikro Yazılım’da üretilen yazılımlar bugüne kadar; otomotivden dağıtıma, inşaattan üretim ve perakendeye kadar her sektördeki iş yapış biçimlerini önemli ölçüde değiştirmiştir. 30 yıllık bilgi birikimi ve deneyimi sayesinde bugün Mikro Yazılım, geniş bayi ağını da kapsayan toplam 300’den fazla iş ortağına sahip büyük bir ekosistemdir. Türkiye’nin her noktasında, müşterilerine kesintisiz destek veren Mikro Yazılım, ürün ve hizmetlerini Türkiye’de ve Türkiye sınırlarının ötesinde toplam 100 bine yakın işletmeyle buluşturmayı başarmıştır. Mikro Yazılım’ın bilgi birikimi, mühendislik çözümleri ve dinamik yapısı, müşteri odaklı yaklaşımı ile birleşerek, müşteri memnuniyetini %96 gibi önemli bir orana ulaştırmıştır.