Günümüzde dijital dönüşüm, her işletmenin bir an önce adım atması gereken bir zorunluluğa dönüştü. Bu zorunluluk, son zamanlarda yaşanan global kriz ile birlikte işletmelere hızlı ve etkili kararlar almaları için baskı yaratmaya devam ediyor. Değişen rekabet ortamı ile birlikte dijital olmayan işletmelerin gelecek kaygısı artarken, iş yazılımları endüstrisi artan talebi karşılayabilecek birçok alternatif barındırıyor.

Oracle Netsuite

İşletmelerin hızlı kararlar almak zorunda olmaları, önde gelen ERP sağlayıcılarına olan talebi de artırıyor. Özellikle on-premise sistemlerin sonuna geldiğimiz 2020 yılı, bulut ERP’yi iş yazılımları sektöründe başrol oyuncusu haline getirdi. Bulut ERP konusunda uzun yıllardır hizmet veren ve tecrübesini doğru bir şekilde müşterisi ile paylaşan firmaların başında ise kuşkusuz Netsuite ERP geliyor. 2016 yılının sonunda, iş yazılımı üreticilerinden dünya devi Oracle ile bir araya gelen ve o günden bu yana başarısını katlayarak artıran Oracle-Netsuite ERP, bugün 100’ün üzerinde ülkede 23.000 + müşteriye hizmet vermeye devam ediyor.

Dünyanın En Çok Kullanılan Bulut ERP Çözümü Oracle Netsuite ERP ile Daha Akıllı ve Daha Hızlı Kararlar Alın

ERP sistemlerinin görevi şirket içerisindeki iş süreçlerini daha akıllı hale getirerek, sürdürülebilir ve yönetilebilir bir yapıya kavuşturmaktır. Günümüzde ERP alternatiflerin artmasıyla, sektörler özelinde deneyimi olmayan yazılımlar ve danışmanlar sebebi ile çoğu zaman yanlış analiz ve uygulamalar sonucunda işletmelerin süreçleri daha karmaşık bir yapıya bürünüyor. Dünya üzerinde tüm sektörlerde başarıyla tamamladığı sayısız ERP projesi ve tecrübeli danışman kadrosu ile Oracle Netsuite, işletmelerin sadece bir yazılım ortağı değil, aynı zamanda iş süreçleri konusunda know-how sağlayan bir çözüm ortağı oluyor. Bu sayede işletmeler, en iyi yaptıkları şeye odaklanırken aynı zamanda yeni pazar fırsatlarına da hızlı ve güvenli bir şekilde yanıt verebiliyorlar. Bütçeden lojistik yönetimine, üretim planlamadan proje yönetimine kadar karmaşık olan her bir süreci akıllı ve hızlı bir şekilde yönetmenize olanak tanıyan bulut tabanlı Oracle Netsuite ERP ile organizasyonunuzun tüm süreçlerini daha verimli hale getirebilir ve yönetebilirsiniz.

İşletmelerin belki de en karmaşık süreçleri olan finans süreçleri için NetSuite ERP, kanıtlanmış, kapsamlı finansal yönetim yetenekleri ortaya koyar. Netsuite ERP, organizasyonunuzun bütünündeki tüm işlemleri düzene sokarken aynı zamanda sağladığı gerçek zamanlı veri ile de atacağınız her bir adım öncesinde güven duymanıza yardımcı olur.

MONETA ile Dijital Dönüşüm Yolcuğunuza Bugün Başlayın!

Bağımsız araştırma şirketlerinin sunduğu raporlarda dünyanın bir numaralı Bulut ERP yazılımı olarak gösterilen ve uzun yıllardır lider konumda yer alan Oracle Netsuite ERP, 23.000+ referansıyla günümüz firmalarının dijital dönüşüm yolculuklarına değer katmaya devam ediyor. 2017 yılında, ERP endüstrisinde yıllarca faaliyet göstererek, kolektif bir deneyime sahip olan bir ekip tarafından kurulan MONETA İş Çözümleri, Oracle Netsuite ERP’den maksimum fayda sağlaması için müşterilerine birçok avantaj sunuyor. Ölçeği fark etmeksizin tüm işletmelere, stratejik danışmanlık hizmeti, yenilikçi bir dijital dönüşüm yol haritası ve en yeni teknolojileri sunan MONETA, ülkemizde birçok firmaya hizmet veriyor.

oracle netsuite

Sizler de işletmenizin dijital dönüşüm yolculuğu için doğru teknolojik araç ve doğru yol arkadaşını arıyorsanız, MONETA ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir. Oracle Netsuite ERP’nin Türkiye Yetkili Satıcısı MONETA’ya ulaşarak, daha detaylı bilgi alabilir ve bulut ERP’nin gücü ile dijital dönüşüm yolculuğunuza hemen bugün başlayabilirsiniz!