Microsoft Dynamics İş Ortağı Pargesoft, Microsoft President Club 2014 for Dynamics’a girdi. Bu başarı ödülünü, sürekli müşteri memnuniyeti, yenilikçi iş çözümleri, artan satış performansı ve sürdürülebilir iş modelleri sayesinde elde ettiğini dile getiren Pargesoft, aynı zamanda da 2014 yılı için ERP alanında Yılın Microsoft Dynamics İş Ortağı Ödülünü de kazandı.

presidents-club-600

Microsoft President Club her sene iş ortakları arasında yüksek performans gösterip %5’lik dilime giren iş ortaklarına verilmektedir. Kriter olarak, başarı ile sonuçlandırılmış projeler, artan müşteri memnuniyeti ve müşterilerine sunduğu yüksek kalite taahhütleri esas alınmaktadır.

Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı alanında 15 yılın üzerinde deneyimi bulunan Pargesoft, Microsoft’un Kurumsal Kaynak Planlama yazılımları pazarına girdiği tarihten (2002 yılı) bu yana Microsoft Dynamics ERP yazılımlarının geliştirilmesinde aktif olarak görev bir ekip tarafından kurulmuştur.

Pargesoft aynı zamanda,

– Türkiye ve yurtdışında çok sayıda Microsoft Dynamics AX ve NAV implementasyonu gerçekleştirmiş;

– Dynamics ERP’lerinin merkezde yer aldığı “Microsoft .Net” teknolojisi ile geliştirilmiş çok sayıda B2B ve B2C portalı uygulamasına imza atmış.

– Hizmet Sektörü Yönetimi, Madencilik Yönetimi, Üretim Optimizasyonu, Bordro Yönetimi , Ödeme Planı Yönetimi vb. çok sayıda Microsoft Dynamics add-on çözümü Microsoft tarafından tescillenmiş

– Başarısız ERP projelerinin yeniden ele alınması ve düzeltilmesi konusunda önemli bir deneyime sahip,

– Microsoft Sharepoint vb. iş süreci platformları ile Microsoft ERP’lerinin bütünleştirildiği entegrasyon projelerini başarıyla hayata geçirmiş

Microsoft Çözüm Ortağı olarak faaliyet göstermektedir.