29 Mayıs Perşembe günü Müşteri İlişkileri Yönetimi, İnsan Kaynakları, Tedarik Zinciri, Üretim, Satınalma, Ürün Geliştirme ve Bulut Bilişim çözümlerini, kapsamlı bir etkinlikte 800’ün üzerinde katılımcı ile buluşturacak.

cicek-268

İstanbul Cevahir Otel’de 30′un üzerinde sunum ve kapsamlı deneyim alanı ile iş dünyasını biraraya getirecek SAP İş Çözümlerive Bulut Zirvesi 29 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek.
Otuzun üzerinde sunum, canlı demolar ve müşteri başarı hikayeleri ile dünyadaki son gelişmelerin stratejiniz ile nasıl entegre olabileceğini inceleme imkanı bulabileceğiniz zirveye, iş dünyasından 800’ün üzerinde profesyonel katılacak.

SAP Bulut ve İş Çözümleri Zirvesi

Mobil, bellek içi teknoloji ve bulut bilişim ile hızla gelişen teknolojiden yararlanmanızı sağlayan iş uygulamaları, size kesintisiz inovasyon sunuyor. SAP bütün endüstrilerde sektöre özel iş çözümleri sunmakla birlikte bulut çözümlerinde en hızlı büyüyen teknoloji şirketi olma unvanını taşıyor. SAP Bulut & İş Çözümleri Zirvesi her türden ihtiyaçlar için tasarlanmış bir kullanıcı deneyimi ile bu alanlarda faaliyet gösteren SAP ekosistemiyle buluşma şansı sunuyor. Şirketinizin ihtiyacı ve yetkinliği ne olursa olsun, SAP Bulut & İş Çözümleri Zirvesi’nde faydalanabileceğiniz bir içerik mutlaka var.

Otuzun üzerinde sunum, canlı demolar ve müşteri başarı hikayeleri ile dünyadaki son gelişmelerin stratejiniz ile nasıl entegre olabileceğini inceleme imkanı bulabileceğiniz zirveye, iş dünyasından 800’ün üzerinde profesyonel katılacak.

Tedarik Zinciri ve Satınalma

Pazar değişimlerine hızlı ve karşılanabilir maliyetlerle adapte olabilmek, yeni fırsatlara sermaye yaratmak ve gelişmiş sipariş oranları için ihtiyacınız olan esnekliği kazanmak her zamankinden daha önemli. Bu süreçte başarılı olmanın anahtarı kurum içindeki tüm birimlerin yanı sıra müşterilerin, tedarikçilerin ve ticari iş ortaklarının büyük resme odaklandığı, eksiksiz bir ekosistem oluşturmada gizli.

Tedarikçi bilgisinde gelişmiş görünürlük, ileri tedarikçi işbirliği, daha fazla harcamanın yönetim altında tutulması, maliyetlerinizi istikrarlı şekilde düşürmek, kaynak planlaması ve satınalma entegrasyonu ile Analizden satınalmaya ve ödemeye uzanan süreci daha iyi yönetmek mümkün.

Gartner’ın Tedarik Zincirinde en iyi yönetilen ilk 25 şirket listesindeki 20 firmaya hizmet veren SAP, fikir aşamasından teslimata pazar süreçlerinde nasıl inovasyon yaratılacağını katılımcılarla paylaşacak.

Satınalmadan üretime, depolamadan lojistiğe, planlamadan yürütmeye; tedarik zinciri yönetiminde kurumsal çözümler, tüm partilerin entegre olduğu mobil iş uygulamaları; bulut tabanlı, online kaynak, satınalma ve satış altyapısı Ariba ve daha fazlası…

Satış & Pazarlama

Müşterinin gücü ve organizasyonel karmaşıklık satış ve satınalma dinamiklerini değiştirdi. Satış, pazarlama ve hizmet ekipleri, rekabet cephesinin en önünde savaşıyor. İnovatif teklifleri pazara ilk sunan öncü marka olmak için gelişmiş bir fırsat öngörüsü gerekiyor. Müşteri yolculuğunun her adımında kişiselleştirilmiş ve değerli bir deneyim sunmak için müşteri önceliklerini doğru anlamak ve gelecekteki davranışları tahmin etmek mümkün.

SAP Bulut ve İş Çözümleri Zirvesi’nde satış, pazarlama, servis ve e-ticaretin geleceği; bulut çözümleri, bellek-içi teknolojiler, sosyal medya ve sektöre özel çözümlerle buluşuyor. Türkiye pazarına ilk defa tanıtılacak olan SAP’nin bulut üzerindeki yeni CRM çözümü SAP Cloud for Customer ile yepyeni bir kullanıcı deneyimi sunuluyor.

İnsan Kaynakları

İşgücünüzde gerçek zamanlı öngörülere sahip olmak ve geleceği planlamak mümkün. Yetenekleri daha kısa sürede bulmak, şirketlerine olan bağlılıklarını arttırmak, büyümenin bir sonucu olarak global IK sistemlerine sahip olmak, artan veri hacmini daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde yorumlamak gerekiyor. Gelin, ihtiyaçlarınızı modern İnsan Kaynakları’na uygun olarak tasarlanmış ve sürekli yenilenen sistemler üzerinde birlikte deneyimleyelim.

SAP’nin hem yeni nesil Successfactors ile bulut üzerinde çalışan hem de yerleşik sistemde yenilenen İK süreçlerini inceleyebilir; şirketinizi yeni pazarlara açıldıkça her zaman destekleyecek çözümlerle tanışabilirsiniz.

Kayıt için : http://www.sapforumkayit.com