2003 yılından bu yana SAP’de farklı görevlerde çalışan Hande Genç, içerisinde Portekiz, İspanya, İtalya, Yunanistan, Türkiye, İsrail, Orta Doğu ve Afrika ülkelerinin bulunduğu SAP Güney Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi İnovasyon ve Dijital İş Hizmetleri Bölümlerinin İnsan Kaynakları Direktörü oldu. Uzun yıllardır görev aldığı SAP’de başarılı çalışmalara imza atan Genç, yeni rolünün yanı sıra SAP Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini de devam ettirecek.

Hande Genç-SAP

Kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP’nin Güney Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (Güney EMEA) bölgelerinden sorumlu olmak üzere, İnovasyon ve Dijital Hizmetler Bölümleri İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne, SAP Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Hande Genç atandı. Genç, SAP Güney EMEA Bölgesi İnovasyon Başkanı Carlos Diaz liderliğinde şirketlerin dijital dönüşüm yolculuğunda ihtiyacı olan SAP Leonardo, Analitikler (Analytics) ve SAP’nin endüstrilere yönelik özel çözümlerini kapsayan son teknolojileri üzerinde çalışan İnovasyon Bölümü’ndeki görevini 1 Ekim 2017’den bu yana yürütüyor. Bu görevine ek olarak; SAP Güney EMEA Bölgesi Global Hizmetler ve Destek Başkanı Augusta Spinelli liderliğinde yürütülen proje yönetimi ve danışmanlık hizmetleri alanından sorumlu Dijital İş Hizmetleri Bölümü’nün de İnsan Kaynakları Direktörlüğünü devralan Genç, bu görevine de 1 Nisan 2018 itibarıyla başladı.

Hande Genç, yeni bölgesel sorumluluklarının yanı sıra 2003’ten bu yana sürdürdüğü SAP Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine de devam edecek.

İlham Kaynağı Y Kuşağı!

19 yıldır insan kaynakları alanında çalışan Hande Genç kariyerine bir telekom firmasında İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başladı.15 yıldır SAP Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini sürdüren Genç,geçmiş dönemlerde farklı birçok bölgesel görevde de yer aldı. Genç, aynı zamanda SAP Global Liderlik Gelişim Programı’nın da Yönetim Kurulu Üyesi.

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde lisans eğitiminin ardından Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme/Örgütsel Davranış Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlayan Genç, Endüstri 4.0 çağında Dijital İK, Liderlik, Kuşaklar Karması, İşveren Markası ve Stratejik İş Ortağı olarak İnsan Kaynakları konularıyla yakından ilgileniyor. Değişen dünyada değişimi yönetirken en önemli ilham kaynağı olarak Y kuşağını gören Genç, seyahat etmeyi, sporu ve sosyal paylaşımları seviyor.